19/10/2019 14:34:27

Τεράστια αλλαγή: «Ο σύντροφός μου με ανάγκασε να παχύνω για να μην με φλερτάρουν οι άλλοι» (Photos)

Τεράστια αλλαγή: «Ο σύντροφός μου με ανάγκασε να παχύνω για να μην με φλερτάρουν οι άλλοι» (Photos) - Media

 

Μια γενναία νεαρή γυναίκα δήλωσε ότι ο σύντροφός της σκόπιμα την ανάγκαζε να τρώει, έτσι ώστε να φτάσει στο σημείο οι άλλοι άνθρωποι να μην την κοιτάζουν για να μην τη φλερτάρουν.

Η 24χρονη  Έμιλι ντε Λούζι ισχυρίζεται ότι ο πρώην σύντροφός της συνήθιζε να την «ταπεινώνει» για το βάρος της, παρά το γεγονός ότι ήταν περίπου 76 κιλά. Λέει ότι θα έκανε ό, τι μπορούσε για να κρύψει το σώμα της μακριά από τον κόσμο μετά από χρόνια που αφέθηκε στο φαγητό, κάτι το οποίο την άφησε δυσαρεστημένη με την εμφάνισή της.

Οι καθρέφτες ήταν ο «εφιάλτης» της και τα φαρδιά ρούχα ο «καλύτερος φίλος» της. Αλλά μετά συνειδητοποίησε το γεγονός ότι χρησιμοποιεί τρόφιμα για να "αντιμετωπίσει" τα συναισθήματά της και έχασε πάνω από 20 κιλά.

Σήμερα, η ‘Εμιλι λατρεύει και αγαπά το σώμα της. Προπονείται τακτικά στο γυμναστήριο, σηκώνει βάρη και λαμβάνει μέρος σε διαγωνισμούς μπικίνι.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.