30/09/2020 08:54:09

Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ δεν θα νομιμοποίησει διαδικασίες-παρωδία

Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ δεν θα νομιμοποίησει διαδικασίες-παρωδία - Media

 

Αποχώρησε το ΚΚΕ από την συζήτηση του πορίσματος της προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση Novartis. Όπως δήλωσε από το βήμα της Ολομέλειας ο Δημήτρης Κουτσούμπας το ΚΚΕ δεν θα νομιμοποιήσει διαδικασίες-παρωδία με τη Novartis. «Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ αποχωρεί από τη συνεδρίαση και την ψηφοφορία. Συνεχίστε αυτό το δρόμο μόνοι σας» τόνισε χαρακτηριστικά ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ κάνοντας λόγο για «παιχνίδια εντυπωσιασμού» της κυβερνητικής πλειοψηφίας.

Ως «μνημείο εκφυλισμού» χαρακτήρισε την συζητηση στην προανακριτική επιτροπή ο Δημήτρης Κουτσούμπας, τονίζοντας ότι από την πρώτη στιγμή η πλειοψηφία επέλεξε να μην εξετάσει την ουσία αλλά την αρμοδιότητα.

Όπως είπε, η συζήτηση στην Προανακριτική Επιτροπή θα μείνει στην ιστορία ως μνημείο εκφυλισμού. Πρόσθεσε, πως η άρνηση της κυβέρνησης να εξετάσει την ουσία της υπόθεσης είναι προσχηματική, δεν διευκολύνει ούτε τη δικαιοσύνη, ούτε τη διερεύνηση της υπόθεσης. Επανέλαβε μάλιστα την πάγια θέση του ΚΚΕ για πλήρη και επι της ουσίας διερεύνηση της υπόθεσης με εξέταση όλων των εμπλεκομένων προσώπων και των προστατευόμενων μαρτύρων.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.