search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:38
MENU CLOSE

Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ δεν θα νομιμοποίησει διαδικασίες-παρωδία

18.05.2018 13:28
Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ δεν θα νομιμοποίησει διαδικασίες-παρωδία - Media

 

Αποχώρησε το ΚΚΕ από την συζήτηση του πορίσματος της προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση Novartis. Όπως δήλωσε από το βήμα της Ολομέλειας ο Δημήτρης Κουτσούμπας το ΚΚΕ δεν θα νομιμοποιήσει διαδικασίες-παρωδία με τη Novartis. «Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ αποχωρεί από τη συνεδρίαση και την ψηφοφορία. Συνεχίστε αυτό το δρόμο μόνοι σας» τόνισε χαρακτηριστικά ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ κάνοντας λόγο για «παιχνίδια εντυπωσιασμού» της κυβερνητικής πλειοψηφίας.

Ως «μνημείο εκφυλισμού» χαρακτήρισε την συζητηση στην προανακριτική επιτροπή ο Δημήτρης Κουτσούμπας, τονίζοντας ότι από την πρώτη στιγμή η πλειοψηφία επέλεξε να μην εξετάσει την ουσία αλλά την αρμοδιότητα.

Όπως είπε, η συζήτηση στην Προανακριτική Επιτροπή θα μείνει στην ιστορία ως μνημείο εκφυλισμού. Πρόσθεσε, πως η άρνηση της κυβέρνησης να εξετάσει την ουσία της υπόθεσης είναι προσχηματική, δεν διευκολύνει ούτε τη δικαιοσύνη, ούτε τη διερεύνηση της υπόθεσης. Επανέλαβε μάλιστα την πάγια θέση του ΚΚΕ για πλήρη και επι της ουσίας διερεύνηση της υπόθεσης με εξέταση όλων των εμπλεκομένων προσώπων και των προστατευόμενων μαρτύρων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:37