search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:43
MENU CLOSE

Πληροφορίες για «μεγάλες» αποχωρήσεις από το Epsilon

18.05.2018 15:39
Epsilon: Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα του ενημερωτικού και του αθλητικού τομέα - Media
 
Μεγάλες αλλαγές φαίνεται ότι προοιωνίζονται για το Epsilon TV όπου η διοίκηση εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για το νέο πρόγραμμα του σταθμού.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του YouWeekly, η νέα διοίκηση του Epsilon TV εξετάζει το ενδεχόμενο να μην κρατήσει σχεδόν κανέναν από τους παλιούς παρουσιαστές, πέρα από την Κατερίνα Καινούργιου και την Φαίη Μαυραγάνη.
 
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά την Τατιάνα Στεφανίδου η οποία είναι πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου, αποχωρεί και ο Νίκος Ευαγγελάτος από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Αυτό συμβαίνει γιατί το κανάλι θεωρεί ότι χρειάζεται ένα φρέσκο πρόσωπο για να “χτυπήσει” τον ανταγωνισμό.
 
Όπως έγινε και με την περίπτωση της Τατιάνας Στεαφανίδου, της οποία η εκπομπή μπορεί να έκανε από τα καλύτερα νούμερα του σταθμού, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, το γεγονός ότι δεν είχε “γκελ” στο νεανικό κοινό προβλημάτιζε τη διοίκηση του σταθμού.
 
Ένας ακόμα λόγος για τη διακοπή των συνεργασιών φέρονται να είναι τα ακριβά συμβόλαια αφού η νέα διοίκηση θέλει να αποφύγει να τα ανανεώσει και μέσα σε αυτά είναι και του ζεύγους Ευαγγελάτου-Στεφανίδου.
 
Μάλιστα οι πληροφορίες θέλουν το Epsilon TV να μην εξετάζει το ενδεχόμενο να απορροφήσει τον Νίκο Ευαγγελάτο κάπου αλλού αλλά η συνεργασία να οδηγείται σε οριστική λήξη. Επίσης, οι πληροφορίες θέλουν την Αμαλία Κάτζου να αναλαμβάνει το κεντρικό δελτίο του σταθμού δεδομένου ότι η διοίκηση την πιστεύει πολύ.
 
Πηγή: YouWeekly.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10