search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 05:08
MENU CLOSE

Παππάς και ΣΥΡΙΖΑ κατά Χατζηδάκη για την ΕΡΤ – Την αποκάλεσε «μαγαζί του ΣΥΡΙΖΑ»

18.05.2018 16:45
Παππάς και ΣΥΡΙΖΑ κατά Χατζηδάκη για την ΕΡΤ – Την αποκάλεσε «μαγαζί του ΣΥΡΙΖΑ» - Media

 

Η δρομολόγηση έρευνας για το ‘’μαύρο” στην ΕΡΤ έχει ανησυχήσει πολλούς. Κεντρική θέση της Νέας Δημοκρατίας είναι ένα νέο ‘’μαύρο”, σχολίασε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς για τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος στη διάρκεια εκπομπής της δημόσιας τηλεόρασης καταφέρθηκε εναντίον της ΕΡΤ.

Συγκεριμένα, η δήλωση του υπουργού ΨΗΠΤΕ έχει ως εξής:

«Είναι φανερή, πλέον, η επιλογή της ΝΔ. Σε κάθε ευκαιρία προσπαθεί να δικαιολογήσει το “μαύρο” του 2013 και να στηρίξει τη θέση του Κυριάκου Μητσοτάκη για νέο κλείσιμο του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα.

Είναι προφανές ότι μια ΕΡΤ που αναβαθμίζεται τεχνολογικά, παράγει πρωτότυπο πρόγραμμα, καλύπτει όλα τα μεγάλα γεγονότα και δεν κουκουλώνει ειδήσεις, προκαλεί αλλεργία σε αρκετούς.

Και όχι μόνο αυτό. Η δρομολόγηση της διενέργειας έρευνας για τις επιπτώσεις του “μαύρου” στον Οργανισμό έχει ανησυχήσει πολλούς.

Οι απώλειες του Δημοσίου θα υπολογιστούν και οι ευθύνες θα αποδοθούν.

Τον διακόπτη της αλήθειας δεν είναι σε θέση να τον κατεβάσουν» καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Παππάς.

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ νοσταλγεί ακόμα την εποχή του «μαύρου»

Στην αντεπίθεση περνάει ο ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις του Κώστα Χατζηδάκη για την ΕΡΤ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Η  επίθεση του αντιπροέδρου της ΝΔ, κ. Κ. Χατζηδάκη, κατά τη διάρκεια της εκπομπής Focus, εναντίον της ΕΡΤ δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία νοσταλγεί ακόμα την εποχή του «μαύρου».

Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιτίθεται με ύβρεις και απαράδεκτους χαρακτηρισμούς εναντίον της δημόσιας τηλεόρασης. Η αλλεργία στην πολυφωνία και  την αντίθετη άποψη συμβαδίζει με την απέχθεια για οτιδήποτε δημόσιο.

Χατζηδάκης: Είστε μαγαζί του ΣΥΡΙΖΑ

Εξοργίστηκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, για τις συνεχείς διακοπές στη ροή του λόγου του από δημοσιογράφους στην εκπομπή της ΕΡΤ-1 «Focus», το βράδυ της Πέμπτης.

 «Ξέρω ότι είμαι σε μαγαζί του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να μιλήσω» και στη συνέχεια χαρακτήρισε τον Άγγελο Τσέκερη σαν δημοσιογράφο «που λειτουργεί ως κομματικό στέλεχος».

Ο παρουσιαστής της εκπομπής, Πανος Χαρίτος, ζήτησε από τον Κ. Χατζηδάκη να ανακαλέσει: «Υπάρχουν όρια στο τι λέτε εδώ μέσα». Επίσης, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δήλωσε θιγμένος από την αντιμετώπιση που υπήρχε απέναντί του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24