search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:26
MENU CLOSE

Στα κρύα του λουτρού έμεινε ο ALPHA: Ο ΣΚΑΪ του… άρπαξε το πρόσωπο που ετοιμαζόταν να «κλειδώσει»

19.05.2018 05:33
Κυριακή των εκλογών: To κόλπο του Alpha για να εκτοξεύσει την τηλεθέασή του - Media

 

Μια αιφνίδια εξέλιξη όσον αφορά στα πρόσωπα που θα ενταχθούν το δυναμικό του από τη νέα σεζόν καλείται να αντιμετωπίσει ο ALPHA.

Το κανάλι της Κάντζας που αυτή την περίοδο βρίσκεται σε αναζήτηση νέων προσώπων για τη στελέχωση του προγράμματός του, βρέθηκε προς εκπλήξεως όταν ενημερώθηκε πως το όνομα που «έψηνε» τόσο καιρό για την παρουσίαση του νέου παιχνιδιού μαγειρικής «Bake off» του οποίου τα δικαιώματα εξασφάλισε, έκλεισε τελικά με τον ΣΚΑΪ.

Για να ακριβολογούμε, επέλεξε να… παραμείνει στο Φάληρο.

O λόγος για τον Άκη Πετρετζίκη, ο οποίος  σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά, παρά τις επαφές του με τον ALPHA, συνεχίζει κανονικά στον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τον Γρηγόρη, ο πρώτος Έλληνας MasterChef θα εξακολουθήσει να μας μαγειρεύει μέσα από το«Kitchen Lab», ενώ θα αναλάβει και μια καινούργια εκπομπή η οποία θα συνδυάζει ταξίδια, μαγειρική και συνεντεύξεις.

Άραγε ποιος θα καλύψει το κενό στον ALPHA;

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:26