search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:02
MENU CLOSE

«Power of Love»: «Τραβάει τα μαλλιά του» ο Μπαμπινιώτης – «Με καλύβει σε ό,τι ψάχνω» (Video)

19.05.2018 06:25
«Power of Love»: «Τραβάει τα μαλλιά του» ο Μπαμπινιώτης - «Με καλύβει σε ό,τι ψάχνω» (Video) - Media

 

Μέσα στο παιχνίδι του «Power of Love» έχουμε ακούσει κατά καιρούς εξαιρετικά «μαργαριτάρια», ειδικά στο Gala της Παρασκευής που οι παίκτες παίρνουν τον λόγο και απαντούν σε ερωτήσεις της Μαρίας Μπακοδήμου.

Μην ξεχνάμε ότι έχει δημιουργηθεί ξεχωριστή σελίδα στο Instagram που μαζεύει αυτά τα μαργαριτάρια. Μεγάλη πρωταγωνίστρια όσο βρισκόταν στο παιχνίδι ήταν η 19χρονη Αθηνά, με την Στέλλα Μιζεράκη να έχει και αυτή τις πολύ δυνατές στιγμές της.

Στο βραδινό Gala ήταν η σειρά του Αλέξανδρου να μπει στο πάνθεον, μετά από εκείνο το κορυφαίο του για τις Σειρήνες που τραγουδούσαν στον Αχιλλέα, ρίχνοντας ένα μαργαριτάρι πάνω ακριβώς στη στιγμή που εξηγούσε τι προσέχει στις γυναίκες.

Αφού εξήγησε συμπλήρωσε πως η νέα παίκτρια, η Λιβάη, τον «καλύβει» σε ό,τι ψάχνει.

Η Μαρία Μπακοδήμου καθόλου διακριτικά του είπε «πτει», ο Αλέξανδρος αναρωτήθηκε με το βλέμμα του τι συμβαίνει και η Μαρία συμπλήρωσε «πτει. Καλύπτει» με τους υπόλοιπους παίκτες και τον Αλέξανδρο να γελούν.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:00