search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:16
MENU CLOSE

Νεκρός 50χρονος γιατρός στο Βόλο

19.05.2018 08:30
Συνελήφθη στη Μύκονο καταζητούμενος για δολοφονία - Media

 

Τραγικό τέλος έβαλε στη ζωή του ένας 50χρονος Βολιώτης γιατρός εργασίας. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος γύρω στις 10 το βράδυ στην αποθήκη του πατρικού του σπιτιού στους Αγίους Θεοδώρους.

Η είδηση σόκαρε την τοπική κοινωνία. Πρόκειται για τη δεύτερη αυτοκτονία στους Αγίους Θεοδώρους μέσα σε δύο μήνες, και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο, καθώς στις 21 Μαρτίου είχε βρεθεί απαγχονισμένος στην αποθήκη του σπιτιού του και ένας 62χρονος χρηματιστής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο αυτόχειρας εντοπίστηκε νεκρός από τον αδερφό του που τον αναζήτησε για να δει εάν είναι καλά.

Η μητέρα του 50χρονου, που ήταν μαζί του στο πατρικό σπίτι, είχε καλέσει σε βοήθεια, καθώς η ώρα περνούσε και ο αυτόχειρας δεν εμφανιζόταν.

Αστυνομικοί συνέχιζαν τις έρευνες για το τι ακριβώς έχει συμβεί έως αργά το βράδυ. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας και αποδίδουν τον θάνατο σε αυτοκτονία.

Ο άτυχος άνδρας διέμενε στον Βόλο. Εργαζόταν ως γιατρός εργασίας σε εργοστάσια και επιχειρήσεις του Βόλου και της Μαγνησίας.

Επισκεπτόταν το πατρικό του σπίτι ανά τακτά διαστήματα, όμως δεν είχε συναναστροφές με τους κατοίκους του χωριού.

Συνήθιζε να επισκέπτεται τους Αγίους Θεοδώρους με τη μητέρα του. Το πατρικό του σπίτι βρίσκεται σε απόσταση από το χωριό και έτσι η αυτοκτονία δεν έγινε αντιληπτή. Επίσης, η αποθήκη απέχει γύρω στα 300 μέτρα από το σπίτι.

Ο αυτόχειρας έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιό του για το απονενοημένο διάβημα δίχως δυστυχώς να τον αντιληφθεί κανένας, που θα μπορούσε να τον εντοπίσει και να τον εμποδίσει. Η Αστυνομία ερευνά του λόγους για τους οποίους ο ιατρός προέβη στο απονενοημένο διάβημα.

Επισημαίνεται ότι πρόκειται για την ένατη αυτοκτονία στη Μαγνησία από την αρχή του χρόνου μέχρι και σήμερα. Την ίδια στιγμή, ολόκληρο το 2017 οι αυτοκτονίες ήταν στη Μαγνησία έντεκα και το 2016δώδεκα. Ευχή όλων είναι η έξαρση που παρουσιάζεται να είναι πρόσκαιρη. Ο αριθμός των θυμάτων από αυτοκτονίες πλέον είναι πολλαπλάσιος από τους νεκρούς από τροχαία δυστυχήματα.

Πηγή: taxydromos

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:16