search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:45
MENU CLOSE

Ποιο είναι το φαβορί για το επόμενο πρωτάθλημα – «Βγήκαν» οι αποδόσεις για τη νέα Σούπερ Λίγκα!

19.05.2018 08:36
Ποιο είναι το φαβορί για το επόμενο πρωτάθλημα - «Βγήκαν» οι αποδόσεις για τη νέα Σούπερ Λίγκα! - Media

 

Το πρωτάθλημα μόλις ολοκληρώθηκε, με την ΑΕΚ να κατακτά τον τίτλο μετά από μάχη με τον ΠΑΟΚ ως το τέλος της σεζόν, όμως ήδη οι στοιχηματικές εταιρίες έβγαλαν το φαβορί για το επόμενο πρωτάθλημα.

Παρά το -2 λόγω της τιμωρίας του για το ματς με την ΑΕΚ στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ προσφέρεται ως φαβορί για την κατάκτηση του νέου πρωταθλήματος.

Φυσικά, αυτό βγάζει νόημα, καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα έχει τον ίδιο προπονητή με φέτος, σχεδόν ίδιο κορμό, με ακριβές και καλές προσθήκες (όπως υποσχέθηκε ο Σαββίδης). Αν ο “δικέφαλος”, δεν “αυτοκτονήσει” και πάλι, είναι αρκετά μπροστά από τους υπόλοιπους.

Η έκπληξη είναι πως δεύτερο φαβορί δεν είναι η πρωταθλήτρια ΑΕΚ, αλλά ο Ολυμπιακός. Κι αυτό, χωρίς ποδοσφαιρική λογική, αφού η ομάδα του Πειραιά θα αλλάξει σχεδόν το σύνολο του ρόστερ της και θα έχει καινούριο προπονητή. Οπότε είναι λογικό να χρειαστεί χρόνο για να υπάρξει χημεία.

Στην τρίτη θέση η ΑΕΚ, η οποία λογικά θα χάσει σημαντικά “γρανάζια από τη μηχανή της”. Και με δεδομένο πως δεν θα έχει το ίδιο πάθος με πέρσι, αφού κατέκτησε τον τίτλο που τόσο επιθυμούσε.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:44