search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:00
MENU CLOSE

Νέα επιτυχία για τη Φουρέιρα: Δεν φαντάζεστε σε ποια θέση σκαρφάλωσε στα επίσημα Βρετανικά charts;

19.05.2018 12:26
Νέα επιτυχία για τη Φουρέιρα: Δεν φαντάζεστε σε ποια θέση σκαρφάλωσε στα επίσημα Βρετανικά charts; - Media

 

Η Ελένη Φουρέιρα, μία εβδομάδα μετά τον μεγάλο τελικό της Eurovision, συνεχίζει να είναι νούμερο 1 στις καρδιές των Ευρωπαίων.

Το αποδεικνύουν τα μουσικά charts της Μεγάλης Βρετανίας που έχουν αγαπήσει τόσο πολύ το «Fuego» της που το χορεύουν συνεχώς. 

Σύμφωνα με τη λίστα των μουσικών charts, η Ελένη και το τραγούδι της με το οποίο εκπροσώπησε την Κύπρο βρίσκονται στην 64η θέση, έχοντας ξεπεράσει τραγούδια που θεωρούνται επίσης μεγάλες επιτυχίες.

Όσο για τη μεγάλη νικήτρια της φετινής Eurovision, τη Netta και το τραγούδι της «Toy», βρίσκεται στην 49η θέση. Αξίζει να σημειωθεί ότι τρία τραγούδια από τον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού κατάφεραν να μπουν στα charts, και μετά τη «δική μας» Ελένη και την Ισραηλινή νικήτρια, βρίσκεται η βρετανική συμμετοχή στην 50η θέση.

Η καλύτερη θέση που κατάφερε ποτέ να λάβει ελληνική ή κυπριακή συμμετοχή είναι φέτος καθώς η αμέσως προηγούμενη ήταν το 2012 με την Demy και το «La la la» που σκαρφάλωσε στην 77η θέση. Στην κορυφή των charts βρίσκεται η αλβανικής καταγωγής Dua Lipa με το τραγούδι της One Kiss που έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία για τέταρτη συνεχή εβδομάδα. 

Πηγή: gossiptv.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:00