search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:39
MENU CLOSE

Τρολάρισμα του BBC στον Τραμπ: Δες τον κόσμο που μάζεψε ο γάμος Χάρι-Μέγκαν

19.05.2018 13:30
Γάμος Κικίλια - Μπαλατσινού: Έκλεψαν την παράσταση οι κόρες της Τζένης - Media
 
Το μέγα πλήθος που συγκεντρώθηκε για να παρακολουθήσει το βασιλικό γάμο του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ έδωσε την ευκαρία στο BBC να τρολάρει τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.
 
Συγκεκριμένα, το BBC Three, συνέκρινε το πλήθος που συγκεντρώθηκε έξω από το κάστρο του Γουίνσδορ με αυτό στην ορκωμοσία του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ.

Το τηλεοπτικό δίκτυο ανάρτησε στο λογαριασμό του στο Twitter δύο εναέριες λήψεις – μία από την ημέρα του πριγκιπικού γάμου και μία από την ορκωμοσία του Τραμπ, με την λεζάντα «Απλά λέμε».
 
Να σημειωθεί πως το μέγεθος του πλήθους είναι ένα σοβαρό θέμα για τον Τραμπ. Όταν η υπηρεσία του National Park συνέκρινε το πλήθος στην ορκωμοσία του Μπαράκ Ομπάμα το 2009 με το πλήθος σε αυτή του Τραμπ, ο πρόεδρος φέρεται να κάλεσε τον διευθυντή της υπηρεσίας για να διαμαρτυρηθεί.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:39