search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:53
MENU CLOSE

Kινηματογραφική πρόταση γάμου – Πήγε για τηλεόραση και… έφυγε νύφη (Video)

19.05.2018 16:07
Φρίκη στη Ρωσία: Κακοποίησε και άφησε να πεθάνει η έγκυος φίλη του σε ζωντανή μετάδοση (Photos/Video, πολύ σκληρές εικόνες) - Media

 

Kινηματογραφική πρόταση γάμου έγινε στο Ηράκλειο πριν από λίγες μέρες, με ένα ζευγάρι να «μαγνητίζει» τα βλέμματα χάριν αυτής της έκπληξης που επεφύλαξε ο άντρας στη μέλλουσα σύζυγό του.

Όλα ήταν απολύτως σχεδιασμένα προκειμένου η νύφη να μην καταλάβει τίποτα.

Το ζευγάρι, μαζί με την αδερφή της κοπέλας, πήγαν σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών προκειμένου να ψάξουν, όπως φαίνεται και στο video, για τηλεόραση.

Ο πωλητής τους υποδέχεται και ρωτάει τι ακριβώς θέλουν προκειμένου να τους βοηθήσει και να τους καθοδηγήσει. Εκεί που συζητούν και ακούν όλες τις λεπτομέρειες από τον υπάλληλο του καταστήματος, ξαφνικά όλες οι τηλεοράσεις… αλλάζουν.

Αρχικά, αυτό που αναγράφεται σε δεκάδες οθόνες είναι «Από ‘μένα για ‘σένα με πολύ αγάπη…».  Που να ήξερε τι θα ακολουθούσε;

Αμέσως μετά απ’ αυτό το μήνυμα, αρχίζουν να εμφανίζονται φωτογραφίες του ζευγαριού, με τη νύφη να έχει μείνει άναυδη! Εμφανώς συγκινημένη αγκαλιάζει τον καλό της, ενώ η αδερφή της -που συμμετέχει ενεργά στο «σχέδιο»-, βγάζει από μία τσάντα το δαχτυλίδι και το δίνει στο γαμπρό.

Άφωνη μένει η κοπέλα όταν ο αγαπημένος της γονατίζει και της ζητά να γίνει γυναίκα του.

Το ζευγάρι φεύγει από το μαγαζί… χωρίς τηλεόραση, αλλά γεμάτο χαμόγελα.

Πηγή: neakriti.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:52