22/09/2020 08:12:39

Με τη βούλα της επιστήμης: Αυτό είναι το χαρακτηριστικό των ανδρών που γοητεύει τις γυναίκες

Με τη βούλα της επιστήμης: Αυτό είναι το χαρακτηριστικό των ανδρών που γοητεύει τις γυναίκες - Media

 

Τα μάτια; Το στόμα; Το καλογυμνασμένο κορμί; Τα μαλλιά; Όσες γυναίκες ρωτήσει κανείς, τόσες απαντήσεις θα πάρει κάποιος για το ποιο είναι το χαρακτηριστικό των ανδρών που προσέχουν πρώτο και περισσότερο.

Οπότε, οι επιστήμονες αποφάσισαν να βρουν ποιο είναι το ανδρικό χαρακτηριστικό που βρίσκεται στην κορυφή του ενδιαφέροντος/προτιμήσεων των γυναικών, χρησιμοποιώντας μάλιστα υψηλή τεχνολογία για να διεξάγουν την έρευνα.

Έτσι, η Βασιλική Ένωση Επιστήμης χρησιμοποίησε προσομοιώσεις για τις αντιδράσεις 9.000 εθελοντριών γυναικών και κατέληξε στο ότι το μέρος του σώματος των ανδρών που γοητεύει περισσότερο της γυναίκες είναι τα πόδια.

Συγκεκριμένα, οι γυναίκες φέρονται να γοητεύονται από άνδρες τα πόδια των οποίων αντιστοιχούν περίπου στο ήμιση του σώματός τους, με τις γυναίκες να μεταφράζουν την αναλογία ποδιών-σώματος με υψηλό status, καλή υγεία και σωστή διατροφή.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.