search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:01
MENU CLOSE

Με τη βούλα της επιστήμης: Αυτό είναι το χαρακτηριστικό των ανδρών που γοητεύει τις γυναίκες

19.05.2018 16:26
Παντρεύτηκε μια κόμπρα νομίζοντας ότι είναι η μετενσάρκωση της γυναίκας του (Video) - Media

 

Τα μάτια; Το στόμα; Το καλογυμνασμένο κορμί; Τα μαλλιά; Όσες γυναίκες ρωτήσει κανείς, τόσες απαντήσεις θα πάρει κάποιος για το ποιο είναι το χαρακτηριστικό των ανδρών που προσέχουν πρώτο και περισσότερο.

Οπότε, οι επιστήμονες αποφάσισαν να βρουν ποιο είναι το ανδρικό χαρακτηριστικό που βρίσκεται στην κορυφή του ενδιαφέροντος/προτιμήσεων των γυναικών, χρησιμοποιώντας μάλιστα υψηλή τεχνολογία για να διεξάγουν την έρευνα.

Έτσι, η Βασιλική Ένωση Επιστήμης χρησιμοποίησε προσομοιώσεις για τις αντιδράσεις 9.000 εθελοντριών γυναικών και κατέληξε στο ότι το μέρος του σώματος των ανδρών που γοητεύει περισσότερο της γυναίκες είναι τα πόδια.

Συγκεκριμένα, οι γυναίκες φέρονται να γοητεύονται από άνδρες τα πόδια των οποίων αντιστοιχούν περίπου στο ήμιση του σώματός τους, με τις γυναίκες να μεταφράζουν την αναλογία ποδιών-σώματος με υψηλό status, καλή υγεία και σωστή διατροφή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:59