search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:40
MENU CLOSE

Στο κουφάρι του μοιραίου ταχύπλοου αναζητούν τα αίτια της τραγωδίας

19.05.2018 16:54
Στο κουφάρι του μοιραίου ταχύπλοου αναζητούν τα αίτια της τραγωδίας - Media

 

Αυτοψία στον τόπο της τραγωδίας διενεργούν πραγματογνώμονες προκειμένου να ερευνήσουν και να απαντήσουν στα ερωτήματα για τις αιτίες και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα.

Πραγματογνώμονες βρέθηκαν από νωρίς στο σημείο ερευνώντας το κουφάρι του σκάφους που προσκρούοντας με ταχύτητα πάνω στα βράχια της περιοχής Φοίνικα Σφακίων έμελε να κόψει το νήμα της ζωής τριών νέων Χανιωτών, βυθίζοντας στο πένθος τις οικογένειές τους, τους φίλους τους αλλά και τη χανιώτικη κοινωνία.

Πρόκειται για τα αδέλφια Στέλιο και Κώστα Κωνστανταράκη 32 και 33 ετών, γνωστοί οδοντίατροι των Χανίων καθώς και για τον 35χρονο Μανώλη Τσεπίση, επίσης γνωστό ιδιοκτήτη του club Garage στην παλιά πολη των Χανίων.

Στο μεταξύ στη χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Χανίων νοσηλεύεται ο τέταρτος της παρέας των φίλων που ήταν στο ταχύπλοο, ο 31χρονος Μ. Μ, ο οποίος έχει κατάγματα κυρίως στα πλευρά, αλλά είναι σε καλή κατάσταση και δεν υπάρχει ανησυχία για την πορεία της υγείας του.

Η έκθεση που θα συνταχθεί από τους πραγματογνώμονες μετά και την ολοκλήρωση των ερευνών, σε συνδυασμό με τη νεκροψία – νεκροτομή αλλά και τη μαρτυρία του τέταρτου ατόμου της παρέας αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια της τραγωδίας.

Πηγή: flashnews.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:39