search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 16:02
MENU CLOSE

«Δεν τη συγχωρώ»! – Ξέσπασμα Ελένης Φιλίνη κατά Βάνας Μπάρμπα

20.05.2018 11:03
Μπάρμπα για Αλεξανιάν: Μαύρισε η ψυχή μου με αυτό το κορίτσι (Video) - Media

 

Το τελευταίο διάστημα έχει ξεκινήσει μια έντονη διαμάχη ανάμεσα στην Βάνα Μπάρμπα και την Ελένη Φιλίνη. Μια διαμάχη που – όπως δείχνουν τα πράγματα – θα λάβει τέλος στις δικαστικές αίθουσες μετά την απόφαση της Ελένης να κινηθεί νομικά εναντίον της συναδέρφου της. Οι ατάκες της Βάνας σε εκπομπή στον ΣΚΑΪ ενόχλησαν αρκετά την γνωστή ηθοποιό και την έθιξαν σε βαθμό που αναγκάστηκε να πάρει τη δικαστική οδό.

Η ίδια εξηγεί στην εφημερίδα Real Life: «Ήταν ένα δυσάρεστο, αναπάντεχο και ανεξήγητο περιστατικό. Βλέποντας την κακοήθεια και ουσιαστικά το ψεύδος και την προβολή, οδηγήθηκα στη νομική οδό. Γιατί, εντάξει, μπορείς να πεις πως τα ποιήματά μου δεν σου αρέσουν, αλλά, όταν προσβάλλουμε έναν άνθρωπο χωρίς αιτία, γιατί έτσι μας ήρθε, δεν είναι ωραίο. Δεν το άκουσα εκείνη τη μέρα, το πήρα χαμπάρι πέντε μέρες μετά και κινήθηκα νομικά. Το θέμα έχει αναλάβει πλέον ο δικηγόρος μου, ο κ. Παλούκης».

Μάλιστα, οι δύο γυναίκες μίλησαν τηλεφωνικά και η Ελένη Φιλίνη σημειώνει τα εξής: «Η επικοινωνία με τη Βάνα ήρθε πολλές μέρες μετά, όταν έμαθε πως θα κινηθώ νομικά. Αν ήταν όντως μοντάζ αν ήταν η κακιά στιγμή, θα έπρεπε να γίνει την άλλη μέρα αφότου βγήκε η εκπομπή και η ίδια να είχε κινηθεί νομικά για να προστατέψει τον εαυτό της και κατ’ επέκταση κι εμένα που αναφέρθηκε το όνομά μου. Δεν μπορώ να τη συγχωρήσω γι’ αυτό που έκανε».

Η αγαπημένη ηθοποιός, πάντως, έχει τη στήριξη του κόσμου: «Όλος ο κόσμος έπεσε από τα σύννεφα με αυτό το περιστατικό, κανείς δεν μπορεί να το εξηγήσει. Ζούμε σε μία εποχή που τα έχουμε ισοπεδώσει, χάσαμε τα πάντα. Κάθε μέρα, με αυτά που διαβάζουμε, τρελαινόμαστε. Εκεί σηκώνω τα χέρια, δεν έχουμε αξίες δεν έχουμε τίποτα», καταλήγει η Ελένη Φιλίνη.

Πηγή: tlife

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 16:02