22/02/2020 14:36:47

ΝΔ: Απαράδεκτες οι δηλώσεις Γιλντιρίμ - Ακάρ

ΝΔ: Απαράδεκτες οι δηλώσεις Γιλντιρίμ - Ακάρ - Media

 

«Απαράδεκτες» χαρακτήρισε τις δηλώσεις του Τούρκου πρωθυπουργού Μπιναλί Γιλντιρίμ και του αρχηγού των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, Χουλουσί Ακάρ, η Νέα Δημοκρατία. 

«Οι προκλήσεις αυτές δεν πτοούν την Ελλάδα» -αναφέρει η Πειραιώς- «η οποία καλεί την Άγκυρα να καταλάβει ότι με τη στάση της απομονώνει την Τουρκία από την Ευρώπη και την καθιστά προβληματικό γείτονα για τα κράτη της Ανατολικής Μεσογείου».

Ολόκληρη η ανακοίνωση: 

«Οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού και του Αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων της Τουρκίας είναι απαράδεκτες και επιβεβαιώνουν, για μια ακόμη φορά, ότι η Άγκυρα δεν σέβεται το Διεθνές Δίκαιο. Είναι προφανές ότι οι προκλήσεις αυτές δεν πτοούν την Ελλάδα. Ας καταλάβουν, επιτέλους, οι επιτελείς της Άγκυρας ότι με τη στάση τους απομονώνουν τη χώρα τους από την Ευρώπη, την καθιστούν αβέβαιο σύμμαχο στο ΝΑΤΟ και προβληματικό γείτονα για τα κράτη της Ανατολικής Μεσογείου».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.