22/04/2019 21:05:11

Η απάντηση του Θεόδωρου Βενιάμη για τα δάνεια

Η απάντηση του Θεόδωρου Βενιάμη για τα δάνεια - Media

 

Με δήλωση του πληρεξούσιου δικηγόρου του απαντά ο πλοιοκτήτης Θεόδωρος Βενιάμης σε δημοσιεύμα του «Π».  

«Η αλήθεια είναι ότι όλα τα δάνεια, προσωπικά και εταιρικά, που έχουν χορηγηθεί από την πρώην Marfin Popular Bank και τώρα πλέον είναι στο χαρτοφυλάκιο της Πειραιώς, είναι απόλυτα εξασφαλισμένα με προσωπικές και άλλες ισχυρές εγγυήσεις», επισημαίνει.

«Σήμερα, Πέμπτη 17 Μαΐου 2018, δημοσιεύθηκαν σε εβδομαδιαία εφημερίδα και αναπαράχθηκαν από ορισμένα site και blogs ψευδείς και άκρως συκοφαντικές πληροφορίες για το πρόσωπο μου, ότι δήθεν εταιρείες συμφερόντων μου έχουν λάβει δάνεια από την πρώην Marfin Popular Bank (Cyprus Popular Bank), τα οποία τα χαρακτηρίζουν ως «θαλασσοδάνεια».

Η αλήθεια είναι ότι όλα τα δάνεια, προσωπικά και εταιρικά, που έχουν χορηγηθεί από την πρώην Marfin Popular Bank και τώρα πλέον είναι στο χαρτοφυλάκιο της Πειραιώς, είναι απόλυτα εξασφαλισμένα με προσωπικές και άλλες ισχυρές εγγυήσεις , που υπερκαλύπτουν την αξία του υπολοίπου των δανειακών υποχρεώσεων. Τα δάνεια εξυπηρετούνται σύμφωνα με τις συμβατικές προβλέψεις και είναι απολύτως ενήμερα.

Γνωρίζω ότι κάποιοι τρέμουν, επειδή πλησιάζει ο εισαγγελικός έλεγχος στα πεπραγμένα τους και ως βυτιοφόρα λάσπης διαχέουν σε ορισμένα μέσα ενημέρωσης τα συκοφαντικά λύματα τους, η αλήθεια όμως είναι πάντα ισχυρότερη από το ψεύδος.

Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος

Μιχάλης Δημητρακόπουλος»

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.