12/08/2020 03:08:41

Νίκος Χατζηνικολάου: Συνεχίζεται η «πολιορκία» από το Epsilon

Νίκος Χατζηνικολάου: Συνεχίζεται η «πολιορκία» από το Epsilon - Media

 

Το Epsilon σκέφτεται να επενδύσει στον χώρο της ενημέρωσης και σύμφωνα με το Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά» η επιτυχημένη χρονιά που είχε ο Νίκος Χατζηνικολάου ως κεντρικός παρουσιαστής στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 τον κάνει βασικό στόχο του καναλιού.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος αποφεύγει να συζητήσει και να δημοσιοποιήσει οτιδήποτε αφορά το επαγγελματικό του μέλλον πριν συζητήσει με τον ιδιοκτήτη του Αντ1 Θοδωρή Κυριακού.

Το σίγουρο είναι ότι ο ιδιοκτήτης του Epsilon έχει θετική άποψη για τον εκδότη της Real και το ίδιο συμβαίνει και με τα δύο στελέχη του καναλιού που θα διαμορφώσουν το ύφος που θα κινηθεί ο σταθμός στο νέο του πρόγραμμα, ο Τζώνυ Καλημέρης και η Άλκηστις Μαραγκουδάκη.

Όλοι τους γνωρίζουν ότι χρειάζεται ένα όνομα «κράχτης» για να χτιστεί πάνω του το προφίλ του καναλιού που προσφέρει σοβαρή ενημέρωση αλλά πέρα από το ενδιαφέρον δεν μπορεί ακόμα να γίνει καμία κίνηση αν ο Νίκος Χατζηνικολάου δε μιλήσει πρώτα με τον Θοδωρή Κυριακού.

Πηγή: dailymedia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.