search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:24
MENU CLOSE

Βερναρδάκης: Από τον Σεπτέμβριο μέτρα αντίστροφης πορείας από τις πολιτικές διαρκούς λιτότητας

20.05.2018 12:41
Δήλωση Βερναρδάκη για σημερινό δημοσίευμα: Η εφημερίδα δεν θα αποφύγει τη δικαιοσύνη - Media

 

Τη λήψη συγκεκριμένων μέτρων “αντίστροφης πορείας από τις πολιτικές διαρκούς λιτότητας” θα λάβει η κυβέρνηση από τον προσεχή Σεπτέμβριο, αναφέρει ο υπουργός Επικρατείας, Χριστόφορος Βερναρδάκης, σε συνέντευξή του στη “Realnews”.

Ο κ. Βερναρδάκης εκτιμά πως “εάν η κυβέρνηση ακολουθεί τον σχεδιασμό της και καταφέρει να αυξήσει την αποτελεσματικότητά της σε ορισμένους τομείς του κυβερνητικού έργου, θα κερδίσει τις εκλογές. Ο κρίσιμος χρόνος θα αρχίσει να μετρά μετά τον Σεπτέμβριο”.

Για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ, ο υπουργός Επικρατείας σημειώνει ότι η επίλυσή του θα συμβάλει ώστε η εσωτερική πολιτική σκηνή να κάνει ένα τεράστιο βήμα προς τα εμπρός, καθώς θα οδηγήσει στην περιθωριοποίηση της ακροδεξιάς.

Τέλος, για το Κίνημα Αλλαγής λέει ότι η προοπτική του εξαρτάται από τις στρατηγικές επιλογές που θα κάνει “είτε να γίνει συμπλήρωμα της νεοφιλελεύθερης Δεξιάς, είτε να αποτελέσει μέρος του προοδευτικού πόλου”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:24