search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:32
MENU CLOSE

Μέλος της ΝΔ …πανηγύρισε με την επίθεση στον Μπουτάρη και μετά τα γύρισε

20.05.2018 15:00
Μέλος της ΝΔ ...πανηγύρισε με την επίθεση στον Μπουτάρη και μετά τα γύρισε - Media

 

Δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για τον ξυλαρμό του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρη, ο Σταμάτης Μέλλος, μέλος της ΝΔ και πρόεδρος των Υπαίθριων Εμπόρων Ελλάδος. 

Μάλιστα δεν περιορίστηκε σε μια ανάρτηση στα social media:

«Ας μη λέει μ@@@κίες ο Μπουτάρης για να μπορεί να κυκλοφορεί», ήταν ένα μόνο από τα tweet που ανάρτησε. 

«Μου λέει μια φίλη μου (Σταμάτη τι γράφεις; Η ΝΔ καταδικάζει τον ξυλοδαρμό Μπουτάρη) –Ρε φιλαράκι εμεις στην ΝΔ έχουμε Δημοκρατία και ο καθένας λέει την άποψη του», συνέχισε. 

Ο Μέλλος, ο οποίος ήταν μέχρι πρόσφατα υποψήφιος πρόεδρος της ΝΟΔΕ της Β΄ Πειραιά  αλλά τελικά απέσυρε την υποψηφιότητά του, μια μέρα μετά ανέβασε ανάρτηση στο Facebook με την οποία καταδικάζει την κάθε μορφής βία. 

Καταδικάζει ο ΣΥΡΙΖΑ

«Η φασιστική επίθεση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη καταδικάστηκε επίσημα από τη Ν.Δ. Αυτή η επίσημη καταδίκη, όμως, δεν πτόησε το μέλος της Πολιτικής της Επιτροπής και δήμαρχο Άργους – Μυκηνών, Δ. Καμπόσο, από το να αναρτήσει ένα επιεικώς άθλιο σχόλιο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Το στέλεχος της Ν.Δ. είχε το θράσος να γράψει “αυτή είναι η μοίρα των προδοτών”, επιδοκιμάζοντας τον τραμπουκισμό του Γιάννη Μπουτάρη, ενώ μετά τη δημοσιοποίηση έσβησε τη σχετική ανάρτηση. Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να αποπέμψει το στέλεχος του κόμματός του, Δ. Καμπόσο, και να καταδικάσει έμπρακτα τις ακροδεξιές αντιλήψεις και πρακτικές, χωρίς υποσημειώσεις και αστερίσκους. Κάθε άλλη στάση υπεκφυγής ή σιωπής επιβεβαιώνει την ομηρία του Κυριάκου Μητσοτάκη από τους ακροδεξιούς εντός της ΝΔ», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15