search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 07:59
MENU CLOSE

Η Βάνα Μπάρμπα ξανά στο Dot – Απαντά στην Ελένη Φιλίνη με νέο video

20.05.2018 16:20
Η Βάνα Μπάρμπα ξανά στο Dot - Απαντά στην Ελένη Φιλίνη με νέο video  - Media

 

Μια μεγάλη έκπληξη μας περίμενε στο φινάλε της εκπομπής Dot το απόγευμα της Κυριακής. Η Βάνα Μπάρμπα επέστρεψε στον… τόπο του εγκλήματος, στάθηκε στο ίδιο σημείο από όπου ξεκίνησε η μεγάλη κόντρα της με την Ελένη Φιλίνη και απάντησε στην ηθοποιό, σε μια ύστατη προσπάθεια ενδεχομένως, να την μεταπείσει για την απόφασή της να κινηθεί νομικά εναντίον της. Η Βάνα Μπάρμπα τόνισε ότι κατάλαβε πως η ερώτηση αφορούσε την ίδια και ότι ποτέ δεν θα έλεγε κάτι άσχημο για την Ελένη Φιλίνη.

Οι ερωταπαντήσεις αυτή τη φορά ήταν οι εξής:

Το όνομά σας;

Βάνα Μπάρμπα.

Δεν σας λένε Ελένη Φιλίνη;

Όχι.

Γιατί μας το είχατε πει κάποτε;

Γιατί κάναμε χιούμορ νομίζω.

Δεν γελάσαμε όμως.

Πρόβλημά σας.

Έχετε να δηλώσετε κάτι για την κ. Φιλίνη;

Έχω να δηλώσω αυτό που είπα από την πρώτη στιγμή. Όταν με ρωτήσατε το όνομά μου και είπα «Ελένη Φιλίνη», η επόμενη ερώτηση ήταν η εξής: «Με τι ασχολείστε»; Οπότε, εγώ εξέλαβα την ερώτηση για το άτομό μου και απάντησα και είπα όλα τα ανόητα που είπα και γελάγαμε στην εκπομπή, ότι ήμουν πορνοστάρ, ότι είμαι σταρ, ότι κάνω μπότοξ κλπ. Όλα αυτά αφορούσαν αποκλειστικά εμένα. Η ερώτηση η δική σας ήταν με τι ασχολείστε, εγώ το εξέλαβα ως Βάνα Μπάρμπα, αυτό ήταν όλο. Δεν θα μπορούσα ποτέ να αναφερθώ έτσι για έναν άνθρωπο που εκτιμώ. 

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 03:32