search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:47
MENU CLOSE

Τέσσερις συλλήψεις για την επίθεση στον Μπουτάρη – Στον Εισαγγελέα οι συλληφθέντες

21.05.2018 05:33
Τέσσερις συλλήψεις για την επίθεση στον Μπουτάρη – Στον Εισαγγελέα οι συλληφθέντες - Media

 

Ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών της Θεσσαλονίκης θα οδηγηθούν σήμερα Δευτέρα οι δύο άνδρες, που συνελήφθησαν χθες, για την επίθεση σε βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

Tαυτόχρονα, συνελήφθησαν ακόμα δύο άτομα, από τους προσαχθέντες για την επίθεση σε βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη. Πρόκειται για δύο Έλληνες 20 και 17 ετών.

Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία έχει συλλάβει ακόμα δύο Έλληνες 20 και 36 ετών, οι οποίοι αναμένεται σήμερα να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Σήμερα οι δύο πρώτοι συλληφθέντες, ένας 20χρονος κι ένας 36χρονος, Έλληνες και οι δύο- ο δεύτερος με καταγωγή από τη Γεωργία- προσήχθησαν αρχικά και στη συνέχεια οι προσαγωγές τους μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, από τη Διεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας που ενήργησε την προανάκριση, οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται κατά περίπτωση για διατάραξη οικιακής ειρήνης, απρόκλητη σωματική βλάβη και διακεκριμένη περίπτωση φθοράς.

Οι έρευνες της αστυνομίας για την ταυτοποίηση και άλλων ατόμων που εμπλέκονται στον προπηλακισμό του δημάρχου της Θεσσαλονίκης, συνεχίζονται.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:47