search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:37
MENU CLOSE

Δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ ζευγάρι με τον ντράμερ των Onirama! (Photo)

21.05.2018 06:05
Δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ ζευγάρι με τον ντράμερ των Onirama! (Photo) - Media

 

Μια πρώην Playgrirl και νυν δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ φαίνεται πως βρήκε τον έρωτα στα μάτια ενός ντράμερ των Onirama αποτελώντας, μάλιστα, ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ.

Ο λόγος για τη Θάλεια Γιαννακοπούλου και τον Δημήτρη Κοκονίδη οι οποίοι τα τελευταία τρια χρόνια ζουνκάτω από την ίδια στέγη σε ένα υπέροχο σπίτι με θέα την Ακρόπολη.

Η Θάλεια μιλώντας στην εφημερίδα Real Life περιέγραψε τη στιγµή της γνωριµίας τους: «Είχα πάει µε την παρέα µου στο µαγαζί όπου έπαιζαν οι Onirama. Καθόµουν σε ένα τραπέζι ακριβώς απέναντί του. Μακριά, αλλά απέναντί του ακριβώς. Τον πρόσεξα αµέσως, µου άρεσε. Θυµάµαι να τον δείχνω στη φίλη µου: “Κοίτα τι ωραίος!”. Αυτό. Μετά χόρευα και ξεχάστηκα! Οταν οι Onirama έκαναν διάλειµµα, βλέπω τον ∆ηµήτρη να έρχεται σε µένα. Τόσο απλά, τόσο φυσικά. Πιάσαµε αµέσως την κουβέντα! Το επόµενο βράδυ βγήκαµε».

Αναφορικά με όλα αυτά που τη γοητεύουν στον σύντροφό της, η Θάλεια Γιαννακοπούλου τονίζει: «Μου αρέσει πολύ ως άντρας. Είναι ακριβώς ο τύπος µου. Είναι ένας big man που χάνεσαι στην αγκαλιά του, µε πολύ όµορφα µάτια και τέλειο χαµόγελο. Εχει απίστευτο χιούµορ. Είναι πολύ ωραίο να µπορείς να γελάς µε τον σύντροφό σου και να νιώθεις πολύ άνετα…».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:37