search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:11
MENU CLOSE

«Τελειώνει» βαριά ονόματα της διαιτησίας ο Μέλο Περέιρα

21.05.2018 08:56
«Τελειώνει» βαριά ονόματα της διαιτησίας ο Μέλο Περέιρα - Media

 

Αποφασισμένος να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στον πίνακα διαιτησίας της Super League εμφανίζεται ο Μέλο Περέιρα.

Ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει πάρει την απόφαση να αλλάξει πολλά πρόσωπα στον πίνακα διαιτησίας της πρώτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την «Live Sport», οι αλλαγές στις οποίες προτίθεται να προχωρήσει ο Βίτορ Μέλο Περέιρα δεν αποκλείεται να ξεπεράσουν τις 10 από τους 24 διαιτητές που βρίσκονται στην λίστα της Super League και επηρεάζουν ακόμα και διεθνείς ρέφερι.

Όπως τονίζεται στο άρθρο, σίγουροι για παραμονή θα πρέπει να θεωρούνται οι Σιδηρόπουλος, Παπαπέτρου και Παπαδόπουλος, ενώ αντίθετα, κοντά στην έξοδο είναι οι Κομίνης, Καλογερόπουλος, Μάνταλος και Αρετόπουλος, με τους Διαμαντόπουλο, Σκουλά, Τζήλο και Ζαχαριάδη να εμφανίζονται ως οι επικρατέστεροι για να τους αντικαταστήσουν.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:10