search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:21
MENU CLOSE

Απίστευτες αποκαλύψεις: Σε πάρτι… οργίων ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο!

21.05.2018 10:28
Απίστευτες αποκαλύψεις: Σε πάρτι… οργίων ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο!  - Media

 

 

 

Συγκλονίζουν τα στοιχεία που αποκαλύπτονται σχετικά με τον έγγαμο βίο της Αθηνάς Ωνάση και του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο. Όπως προκύπτει, ο Ντόντα συμμετείχε σε πάρτι οργίων με ανταλλαγές συντρόφων!

Ο δικηγόρος Αλέξης Μανθεάκης στο βιβλίο του με τίτλο «Athina Onassis: The red file», που κυκλοφορεί μόνο διαδικτυακά μέσω του Amazon και αριθμεί 322 σελίδες, μιλά για όλους και για όλα!

Μεταξύ των αποκαλύψεων που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι και η μαρτυρία μιας συνοδού πολυτελείας, της Νίκι Τ., η οποία ισχυρίζεται ότι ο Αλβάρο την πλήρωνε επί χρόνια να κάνουν σεξ και μάλιστα την είχε προσκαλέσει και σε πολλά swinger πάρτι.

Μάλιστα, βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης δίνουν νέα διάσταση στο θέμα παρουσιάζοντας τον Αλβάρο ως εθισμένο στο σεξ. Όπως αναφέρουν, παραβρισκόταν πολύ συχνά σε πριβέ πάρτι σε club του Σάο Πάολο, όπου γίνονταν…Σόδομα και Γόμορρα!

Οι ανταλλαγές συντρόφων ήταν ένα από αυτά που διαδραματίζονταν, ενώ οι πιο τολμηροί συμμετείχαν και σε ομαδικές ερωτικές περιπτύξεις χωρίς… φραγμούς και αναστολές.

Στο πριβέ κλαμπ ο καθένας εμφανιζόταν με το ψευδώνυμό του και σύμφωνα με τις πληροφορίες εκείνο του Αλβάρο ήταν το όνομα του αγαπημένου του αλόγου.

«Άλλοτε εμφανιζόταν μόνος, άλλες φορές μαζί με φίλες και φίλους του», αναφέρουν οι πηγές, τονίζοντας ότι η Αθηνά είχε γνώση του θέματος το οποίο και χρησιμοποίησε προκειμένου να τον πείσει να βγάλουν συναινετικό διαζύγιο – εξπρές με δικούς της όρους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15