search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:38
MENU CLOSE

Χτύπησε 2 σκυλιά και ζήτησε …αποζημίωση από το Δήμο

21.05.2018 11:50
Χτύπησε 2 σκυλιά και ζήτησε …αποζημίωση από το Δήμο - Media

 

Αποζημίωση για αποκατάσταση ζημιών του αυτοκινήτου του, που προκλήθηκαν από τροχαίο ατύχημα που φέρεται να είχε με δύο σκύλους, τον Ιανουάριο του 2018 στην έξοδο της υποθαλάσσιας σήραγγας ΑΚΤΙΟΥ-ΠΡΕΒΕΖΑΣ, ζήτησε ένας πολίτης από την οικονομική επιτροπή του Δήμου Πρέβεζας.

Όπως αναφέρει το mypreveza.gr, σύμφωνα το πρακτικό της απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής το οποίο αναρτήθηκε στη Διαύγεια, η ζημία φαίνεται να προκλήθηκε από 2 αδέσποτα σκυλιά, τα οποία αιφνίδια βρέθηκαν στο εμπρόσθιο μέρος του αυτοκινήτου του οδηγού χωρίς, όπως εκείνος ισχυρίζεται να καταφέρει να τα αποφύγει.

Η Οικονομική Επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα πως από τα έγγραφα που προσκομίσθηκαν δεν προκύπτει ότι υφίσταται υπαιτιότητα του Δήμου και δεν ικανοποίησε το αίτημα του πολίτη για αποζημίωση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:26