search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:21
MENU CLOSE

Το συγκλονιστικό μήνυμα της Σάννυ Μπαλτζή για το θάνατο του Χάρυ Κλυνν – Ποια η σχέση τους (Photo)

21.05.2018 14:30
Το συγκλονιστικό μήνυμα της Σάννυ Μπαλτζή για το θάνατο του Χάρυ Κλυνν - Ποια η σχέση τους (Photo) - Media

 

Με ένα σπαρακτικό μήνυμα στο Facebook αποχαιρέτησε τον Χάρρυ Κλυν, που πέθανε τη Δευτέρα, η τραγουδίστρια Σάννυ Μπαλτζή.

Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι η Σάννυ Μπαλτζή ήταν η πρώτη σύζυγος του γιου του Χάρρυ Κλυνν, του πρόωρα χαμένου Νίκου Τριανταφυλλίδη, με τον οποίο και απέκτησε μια κόρη, τη Λώρα.
 
Η Σάννυ λάτρευε τον πρώην άντρα της και είχαν διατηρήσει άψογη σχέση και μετά τον χωρισμό τους. Μάλιστα σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει για εκείνον «είμαι όμως και πολύ τυχερή που διάλεξα για πατέρα του παιδιού μου, τον Νίκο Τριανταφυλλίδη, ο οποίος είναι μια τρομερή προσωπικότητα της μουσικής. Το να πάρει αυτό το παιδί λίγο από μένα και λίγο από το Νίκο είναι ό,τι καλύτερο».
 
Η ανάρτησή της στο Facebook για τον θάνατο του Χάρρυ Κλυνν, ράγισε καρδιές, καθώς ανέβασε δύο φωτογραφίες του Χάρρυ, μια με τον νεογέννητο γιο του και μια με τη νεογέννητη εγγονή του και έγραψε «Πατέρας και γιος – Παππούς και εγγονή.Η γέννηση η αγάπη και ο θάνατος. Η ζωή μικρή διαδρομή σε ένα μεγάλο όνειρο. Με κάθε Αντίο μαθαίνεις ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ».
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:20