search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:59
MENU CLOSE

Ξεσπά η Μάρω Λύτρα: Ανεύθυνοι, κακομαθημένοι αυτουργοί

21.05.2018 15:32
Μάρω Λύτρα: Η νέα επαγγελματική σταδιοδρομία στον Καναδά (Video) - Media
 
Η Μάρω Λύτρα ξέσπασε μέσα από το facebook της με αφορμή τον 17χρονο μακελάρη του Τέξας Δημήτρη Παγουρτζή, ο οποίος είναι ελληνικής καταγωγής.
 
Η Μάρω Λύτρα ζει μόνιμα πια στον Καναδά και ξέσπασε κατά των γονιών του που δεν θορυβήθηκαν με τα μηνύματα του γιου τους στα social media, όπου πόζαρε με μια μπλούζα που έγραφε ότι «του αρέσει να σκοτώνει», αλλά και με την αγάπη του γιου τους για τα όπλα: «Ποιος νοιάζεται αν είναι Έλληνας. Τι μας νοιάζει τι κάνουν οι γονείς, όταν φορούσε αυτήν την μπλούζα. Ανεύθυνοι, κακομαθημένοι αυτουργοί. Και γονείς που νομίζουν ότι τα παιδιά τους είναι τέλεια. Και αγνοούν τα κουδουνάκια του κινδύνου γιατί τους είναι δυσάρεστα. Δεν νοιώθω άσχημα για τους γονείς, δεν νιώθω. Δεν είδαν τα ρούχα του παιδιού τους, δεν μπήκαν ποτέ στο δωμάτιό του, δεν ήταν σύμφωνοι με τη χρήση όπλων; Άνθρωποι τα παιδιά σας είναι δικό σας δημιούργημα. Και μην λέτε πως κάθε παιδί είναι διαφορετικό. Αν κάθε παιδί στα σπίτια σας είναι διαφορετικό, μεγαλώστε το σωστά, ώστε να γίνει ένα σωστός και συνετός πολίτης. Και αν το παιδί σας κάνει κάτι που είναι λάθος, ζητήστε βοήθεια και αναφέρετε το περιστατικό.
 
Τα προειδοποιητικά σημάδια είναι εκεί και μαντέψτε: τα παιδιά σας δεν είναι τέλεια. Δείτε τα και δείτε πως δημιουργήσατε τέρατα. Λυπάμαι πολύ για τις χαμένες ψυχές, που βαραίνουν τους δυο ανεύθυνους που μεγάλωσαν αυτό το τέρας, ή κάθε άλλο τέρας πριν από αυτόν που έκανε το ίδιο. Βάλτε κανόνες στα παιδιά σας και ευαισθητοποιήστε τα. Διδάξτε τους ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος. Μην τα εισάγετε στη βία και τα όπλα. Αυτά τα παιδιά νομίζουν ότι μπορούν να ξεφύγουν από όλο αυτό. Μαμά, μπαμπά, παππού, γιαγιά. Πάρτε τώρα το μικρό πολύτιμο γιο σας που δεν μπορεί να κάνει κακό. Αλλά τι θα πείτε στις οικογένειες που έχασαν τους αγαπημένους τους;».
 
 
Πηγή: gossip-tv.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:57