search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:22
MENU CLOSE

Τσίπρας: Μέχρι το Μουντιάλ θα έχουμε τελειώσει με προαπαιτούμενα και αξιολόγηση

21.05.2018 15:33
Τσίπρας για την Ηριάννα: Αποκαταστάθηκε μεγάλη αδικία - Media

Την έναρξη του Μουντιάλ επικαλέστηκε ο Αλέξης Τσίπρας για να αποκαλύψει το πότε θα έχει έτοιμο το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα για την ολοκλήρωση της δ’ αξιολόγησης, στο γραφείο του ειδικού γραμματέα της Βουλής, Κώστα Βασιλάκη, τον οποίο επισκέφθηκε για να του ευχηθεί χρόνια πολλά.

Στο γραφείο ήταν και κοινοβουλευτικοί συντάκτες, ο οποίοι ρώτησαν τον πρωθυπουργό για τον τρόπο με τον οποίο θα ψηφιστούν τα μέτρα και αν θα πάνε στη Βουλή με την κλασική μέθοδο του κατεπείγοντος. Ο Α. Τσίπρας απάντησε: «Φέτος θα έχουμε θερινά».

Στη συνέχεια, ένας από  τους ποδοσφαιρόφιλους κοινοβουλευτικούς συντάκτες σημείωσε ότι φέτος υπάρχει και το Μουντιάλ. «Σωστό» είπε ο πρωθυπουργός και συμπλήρωσε: «Αρχίζει και νωρίς φέτος. Κι έχει τρία παιχνίδια την ημέρα. Πρέπει να έχουμε τελειώσει μέχρι τότε».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:21