search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:06
MENU CLOSE

Συγκλονίζει η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη: «Εκείνη τη στιγμή πάγωσα…» (Video)

21.05.2018 17:00
Συγκλονίζει η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη: «Εκείνη τη στιγμή πάγωσα…» (Video) - Media
 
Πέντε μήνες μετά το τροχαίο που παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, η σύζυγό του Εβελίνα από το Κέντρο Αποκατάστασης, εκεί όπου ο παρουσιαστής μαθαίνει από την αρχή να περπατά, να τρέφεται, να μιλά, μίλησε για όλα στο Epsilon TV.
 
«Επειδή είναι πολύ δυνατός το πάλεψε πάρα πολύ. Πέρασε πάρα πολλά στην Εντατική. Εγώ παρακάλαγα κι έλεγα… Θεέ μου, πότε θα βγούμε από αυτή την πόρτα; Γύρω στις 10:30 χτυπάει το τηλέφωνο και μου λένε: Ναι, γεια σας. Είμαστε από την Τροχαία Ελληνικού. Η κυρία Αγγελίδη; Εκείνη τη στιγμή πάγωσα…»

Η Εβελίνα περιγράφει με μεγάλη συγκίνηση τις πρώτες στιγμές που αντίκρισε τον σύζυγό της στο νοσοκομείο. Η ίδια μετά από αυτά άρχισε να έχει πιο βαθιά πίστη στο Θεό και απευθύνθηκε σε έναν πνευματικό που την βοήθησε. Στο πλευρό της ήταν πάντα και η αδερφή του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, Αλεξάνδρα.
 
Το δύσκολο κομμάτι μετά το πρώτο χειρουργείο ήταν να βγουν από την Εντατική. 53 ημέρες μετά τα κατάφερε. Άρχισε να αναγνωρίζει και να επικοινωνεί με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ωστόσο, ένα μικρόβιο τους έκανε να ζήσουν και πάλι ώρες αγωνίας. Η νέα ζωή του Κωνσταντίνου Αγγελίδη στο Κέντρο Αποκατάστασης «Φιλοκτήτης» είναι το μεγάλο στοίχημα. Εκεί όπου η Tatiana Live συνάντησε την σύζυγό του, ο ίδιος μαθαίνει τα πάντα από την αρχή: να μιλά, να τρέφεται, να περπατά.

Πλέον και ο γιος του έχει ενημερωθεί για τον κατάσταση υγείας του μπαμπά του. Μαζί με τη μαμά του φτιάχνουν βιντεάκια για να τα στείλουν στον μπαμπά. Σε αυτά έχει τα πιο έντονα ερεθίσματα ο Κωνσταντίνος που δεν θέλει ο μικρός Αλέξανδρος να τον δει σε αυτή την κατάσταση. Η Εβελίνα μιλά και στους δύο. Στον γιο τους του μεταφέρει την κατάσταση με τον πιο παιδικό τρόπο που μπορεί ενώ στον σύζυγό τους του εξηγεί ότι θα τον δει ο μικρός όταν θα είναι πια δυνατός.

Η καθημερινότητα του Κωνσταντίνου Αγγελίδη στο Κέντρο Αποκατάστασης περιλαμβάνει πολλές βόλτες στις εγκαταστάσεις του. Η Εβελίνα ευχαριστεί όλους τους ανθρώπους που φροντίζουν τον αγαπημένο της.
 
Πηγή: zappit.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:03