search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:21
MENU CLOSE

Η Κέλι Κλάρκσον με δάκρυα στη σκηνή: «Έχω βαρεθεί τόσο πολύ τη σιωπή»

22.05.2018 06:34
Η Κέλι Κλάρκσον με δάκρυα στη σκηνή: «Έχω βαρεθεί τόσο πολύ τη σιωπή»  - Media

 

Μου ζήτησαν να ξεκινήσω με «ενός λεπτού σιγή» τόνισε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, Κέλι Κλάρκσον για την ένοπλη επίθεση σε σχολείο της Σάντα Φε κατά την έναρξη της τελετής απονομής των Billboard Music Awards το βράδυ της Κυριακής.

«Αλλά έχω βαρεθεί τόσο πολύ τις στιγμές σιωπής – γιατί δεν φέρνουμε μια στιγμή αλλαγής; Γιατί δεν αλλάζουμε αυτό που συμβαίνει;», είπε.

Αυτά είναι θεμιτά ερωτήματα σε ένα χρόνο, όταν έχουμε χάσει τον αριθμό των επιθέσεων σε σχολεία και των αθώων ανθρώπων που σκοτώθηκαν αυτά τα 20 χρόνια από το πολύνεκρο επεισόδιο στο Κόλουμπαϊν.

«Πριν ξεκινήσουμε το σόου σήμερα, υπάρχει κάτι που θα ήθελα να πω – θα είναι τόσο δύσκολο» τόνισε η Κλάρκσον με δάκρυα στα μάτια – «για την τραγωδία την Παρασκευή στο Λύκειο της Σάντα Φε. Είμαι κορίτσι από το Τέξας και η πατρίδα μου είχε τόσο πολύ σπαραγμό τη χρονιά που πέρασε. Και για άλλη μια φορά, θρηνούμε περισσότερα παιδιά που πέθαναν χωρίς λόγο. Και απόψε ήθελαν (οι διοργανωτές) να πω – ότι προφανώς θέλουμε να προσευχηθούμε για όλα τα θύματα και τις οικογένειές τους» ανέφερε.

«Αλλά ήθελαν επίσης να τηρήσω ενός λεπτού σιγή και έχω βαρεθεί τις στιγμές σιωπής! Δεν έχει αποτέλεσμα! Προφανώς. Γιατί λοιπόν να μην προχωρήσουμε σε μία στιγμή δράσης, μια στιγμή αλλαγής. Γιατί δεν αλλάζουμε αυτό που συμβαίνει; Είναι φρικτό. Και οι μαμάδες και οι μπαμπάδες θα πρέπει να μπορούν να στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο, στην εκκλησία, στις κινηματογραφικές αίθουσες, στα club – θα πρέπει να είστε σε θέση να ζήσετε τη ζωή σας χωρίς αυτό το φόβο. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο! Αυτοί οι άνθρωποι χάνουν τα παιδιά τους, χάνουμε τις κοινότητές μας, χάνουμε τις οικογένειές μας – έχω τέσσερα παιδιά και δεν μπορώ να φανταστώ να δέχομαι αυτό το τηλεφώνημα ή το χτύπημα στην πόρτα. Έτσι, αντί για ενός λεπτού σιγή, θέλω να τους τιμήσω. Ας έχουμε λοιπόν ενός λεπτού δράση – ενός λεπτού αλλαγή», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια κάλεσε στη σκηνή την Αριάνα Γκράντε – της οποίας η ζωή απειλήθηκε από βία όταν τρομοκράτης σκότωσε 22 ανθρώπους μετά τη συναυλία της στο Μάντσεστερ ακριβώς πριν από ένα χρόνο. Η Αριάνα Γκράντε τραγούδησε το καινούργιο της single, «No Tears Left to Cry».

Η Κέλι Κλάρκσον επέστρεψε στη συνέχεια στη σκηνή, ζήτησε συγγνώμη για τα δάκρυά της και ανέλαβε τον ρόλο της παρουσιάστριας στην τελετή απονομής των Billboard Music Awards.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15