search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:06
MENU CLOSE

Ρήγας: Ανοιχτό το ενδεχόμενο στήριξης του Μπουτάρη στις δημοτικές εκλογές

22.05.2018 09:01
Π. Ρήγας: Ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση ούτε απειλούνται ούτε εκβιάζονται - Media

 

Με θερμά λόγια για τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης μίλησε ο γραμματέας της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας, «φωτογραφίζοντας» μάλιστα το δήμαρχο Θεσσαλονίκης ως έναν από τους ιδανικούς υποψηφίους για το ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ρήγας, σε συνέντευξη του στο ραδιόφωνο 24.7 στον Βασίλη Σκουρή και την Αγγελική Σπανού, σημείωσε ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2019 θα συγκρουστούν «δύο πόλοι» Από τη μια πλευρά θα είναι ο «προοδευτικός» και από την άλλη οι «συντηρητικές» δυνάμεις.

Σε αυτή την κατεύθυνση και αναφερόμενος ειδικότερα στον Γιάννη Μπουτάρη, σημείωσε ότι είναι από τους ανθρώπους που έχουν προοδευτικές απόψεις. Αναφέρθηκε στις θέσεις του κ. Μπουτάρη για τις ατομικές ελευθερίες αλλά και στις απόψεις του για την κοινωνία.

Βέβαια, ο ίδιος έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι τις τελικές αποφάσεις για τις υποψηφιότητες του ΣΥΡΙΖΑ στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα τις λάβει το κόμμα, ωστόσο φρόντισε να συμπεριλάβει έστω και με έμμεσο τρόπο μέσα σε αυτές και τον Γιάννη Μπουτάρη, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο στήριξης του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:03