21/08/2019 08:34:51

Ρήγας: Ανοιχτό το ενδεχόμενο στήριξης του Μπουτάρη στις δημοτικές εκλογές

Π. Ρήγας: Ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση ούτε απειλούνται ούτε εκβιάζονται - Media

 

Με θερμά λόγια για τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης μίλησε ο γραμματέας της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας, «φωτογραφίζοντας» μάλιστα το δήμαρχο Θεσσαλονίκης ως έναν από τους ιδανικούς υποψηφίους για το ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ρήγας, σε συνέντευξη του στο ραδιόφωνο 24.7 στον Βασίλη Σκουρή και την Αγγελική Σπανού, σημείωσε ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2019 θα συγκρουστούν «δύο πόλοι» Από τη μια πλευρά θα είναι ο «προοδευτικός» και από την άλλη οι «συντηρητικές» δυνάμεις.

Σε αυτή την κατεύθυνση και αναφερόμενος ειδικότερα στον Γιάννη Μπουτάρη, σημείωσε ότι είναι από τους ανθρώπους που έχουν προοδευτικές απόψεις. Αναφέρθηκε στις θέσεις του κ. Μπουτάρη για τις ατομικές ελευθερίες αλλά και στις απόψεις του για την κοινωνία.

Βέβαια, ο ίδιος έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι τις τελικές αποφάσεις για τις υποψηφιότητες του ΣΥΡΙΖΑ στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα τις λάβει το κόμμα, ωστόσο φρόντισε να συμπεριλάβει έστω και με έμμεσο τρόπο μέσα σε αυτές και τον Γιάννη Μπουτάρη, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο στήριξης του.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.