search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:44
MENU CLOSE

O Ζλάταν έδωσε σφαλιάρα σε αντίπαλο (Video) 

22.05.2018 09:50
O Ζλάταν έδωσε σφαλιάρα σε αντίπαλο (Video)  - Media

 

Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς αντίκρυσε την πρώτη του κόκκινη κάρτα στο Mls, επειδή χτύπησε αντίπαλο παίκτη στο κεφάλι, στην χθεσινή νίκη (1-0) των  Γκάλαξι Λος Άντζελες επί της Μόντρεαλ Ιμπακτ.

Ο αμυντικός Πετράσο έκανε φάουλ στον 36χρονο Σουηδό επιθετικό στο 40ο λεπτό του αγώνα και ο Ιμπραϊμοβτς ανταπέδωσε με ένα χαστούκι στο πίσω μέρος του κεφαλιού του.

Και οι δύο παίκτες έπεσαν στο έδαφος σε μια προφανή προσπάθεια να κερδίσουν τη συμπάθεια του διαιτητή Ισμαιλ Ιλφάθ αλλά μετά από μια παρατήρηση του βίντεο, ο Πετράσο αντίκρυσε κίτρινη κάρτα και ο πρώην επιθετικός των Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα, Παρί ΣΖ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την κόκκινη.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε ο Όλα Καμόρα στο 75ο λεπτό. Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς που έκανε μία εντυπωσιακή είσοδο στο πρωτάθλημα το Μάρτιο, σημειώνοντας δύο γκολ, έχει πετύχει μόλις ένα γκολ από τότε.

Ο κορυφαίος σκόρερ της Σουηδίας, αποχώρησε από το διεθνές ποδόσφαιρο μετά το Euro 2016 και, παρά το φλερτ για να επιστρέψει, θα απουσιάσει από το εφετινό Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρωσία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:43