search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:23
MENU CLOSE

Έγκλημα στα Τρίκαλα: O χωρισμός έφερε το φονικό

22.05.2018 13:04
Φρίκη: Μάγειρας ειδικός στο ντονέρ κατηγορείται ότι μακέλεψε την κόρη του (Photos) - Media

 

Αποκαλύπτονται σταδιακά οι λεπτομέρειες του στυγερού εγκλήματος που συγκλόνισε το Μεγαλοχώρι Τρικάλων, όπου ένας 52χρονος δολοφόνησε τη 45χρονη σύζυγό του με μαχαίρι.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ αφορμή για τη δολοφονία στάθηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που η άτυχη γυναίκα είχε καταθέσει ζητώντας τη μετοίκηση του συζύγου της.

Η υπόθεση ήταν προγραμματισμένη να συζητηθεί σήμερα, ωστόσο, η 45χρονη είχε επιστρέψει στο σπίτι της οικογένειας, την Κυριακή, μια μέρα πριν το στυγερό έγκλημα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι σχέσεις του ζευγαριού ήταν τεταμένες, ήδη βρισκόταν σε διάσταση και το προηγούμενο διάστημα οι καυγάδες ήταν διαρκείς και έντονοι.

Κατά τα φαινόμενα, τα πράγματα ξέφυγαν από κάθε έλεγχο τη Δευτέρα και ο 52χρονος σκότωσε την 45χρονη εν διαστάσει σύζυγό του καταφέρνοντάς της πολλές μαχαιριές στην κοιλιακή χώρα.

Τραγική λεπτομέρεια αποτελεί το γεγονός ότι το κακό συνέβη μπροστά στα μάτια του τρίχρονου παιδιού της οικογενείας το οποία τελεί ακόμα σε κατάσταση σοκ.

Επικαλείται βρασμό ψυχής

Ο δράστης του εγκλήματος συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή, όπου και ζήτησε προθεσμία 48 ωρών για να απολογηθεί.

Οι συνήγοροί του σε ανακοίνωσή τους ανέφεραν ότι «ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε συντετριμμένος στον κο Εισαγγελέα. Ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την απολογία του από τον κο Ανακριτή. Η ψυχολογική του κατάσταση είναι αθλία. Πρόκειται για την κορύφωση μιας οικογενειακής τραγωδίας.

Εντοπίζουμε και τοποθετούμε τα αίτια με το δεδομένο της εμφανούς και αυτονοήτου αιφνίδιας υπερέντασης και έκρηξης των συναισθημάτων και του πάθους, τα οποία τον κατέκλυσαν συνεπεία των όσων με έντονο και απολύτως μειωτικό τρόπο ως οικογενειάρχη και ως άνδρα απηύθυνε σε αυτόν η εκλιπούσα.

Έτσι χωρίς συνείδηση και αντίληψη, σε αυτή την κατάσταση βρασμού και ψυχικής ορμής, επήλθε η μοιραία κατάληξη. Δεν υπήρχε προμελέτη του και ούτε συνειδητή πράξη του, δηλώνει συντετριμμένος και χωρίς να μπορεί να κατανοήσει ακόμη τι έχει συμβεί».

Πληροφορίες: Trikala Voice

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24