search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:53
MENU CLOSE

Η απολογία του Ant1 στο ΕΣΡ για το «Game Of Love»

23.05.2018 07:42
Η απολογία του Ant1 στο ΕΣΡ για το «Game Of Love» - Media

 

Τις θέσεις του για το ριάλιτι «Game of Love» παρουσίασε σήμερα ο ΑΝΤ1 στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης μετά από κλήση που είχε λάβει στις αρχές της προηγούμενης βδομάδας.

Κατ’ αρχάς τα στελέχη του τηλεοπτικού σταθμού ζήτησαν αναβολή γιατί όπως υποστήριξαν δεν είχαν προετοιμαστεί κάτι που το Συμβούλιο δεν αποδέχθηκε. Έτσι τα στελέχη του ΑΝΤ1 υποστήριξαν μεταξύ άλλων πως πρόκειται για ένα «παιχνίδι» αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι είναι «παιχνίδι παραπλάνησης κι όχι αποπλάνησης» υποστηρίζοντας μάλιστα ότι έχουν βάλει αυστηρή σήμανση («απαραίτητη η γονική συναίνεση») και ότι αμέσως μετά την προβολή των δύο επεισοδίων έγιναν… διορθωτικές κινήσεις για την «ποιότητα προγράμματος».

Το ΕΣΡ πάντως αναμένεται να αποφανθεί πολύ σύντομα για την «ποιότητα» του συγκεκριμένου προγράμματος και μάλιστα στις αρχές της επόμενης βδομάδας, την ερχόμενη Τρίτη 29 Μαΐου. Χαρακτηριστικό πάντως της στάσης και της τάξης που θέλει να βάλει το Συμβούλιο είναι ότι μετά από αρκετές καταγγελίες θα καλέσει σε απολογία και τον ΣΚΑΪ για το αντίστοιχο ριάλιτι, το «Power of Love».

Σύμφωνα με εκτιμήσεις η απόφαση της Αρχής θα ορίζει και μετακόμιση της προβολής του «Game Of Love» σε πιο βραδινή ώρα, καθώς μπορεί να είναι «απαραίτητη η γονική συναίνεση» αλλά… όλα έχουν την κατάλληλη ώρα…!

Πηγή: newsit

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:52