search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:56
MENU CLOSE

Φ. Γεννηματά: Αρκετά με τα ψέματα και με τα παραμύθια, εκλογές εδώ και τώρα

23.05.2018 09:01
Κίνημα Αλλαγής: «Κυβέρνηση απελπισίας και πανικού» - Media

 

«Αρκετά με τα ψέματα και με τα παραμύθια, το πολιτικό σας αφήγημα στέρεψε και η ελπίδα που υποσχεθήκατε τόσες φορές δεν ήρθε ποτέ», ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά απευθυνόμενη στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, κατά την ομιλία της στην προ ημερησίας διατάξεως για την οικονομία. 

Σχολιάζοντας την ομιλία του Πρωθυπουργού η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης είπε ότι δεν άκουσε «ούτε λέξη για το τι θα γίνει στον τόπο». «Επιλέξατε να κάνετε κριτική στο παρελθόν και μονομέτωπη κριτική στη Ν.Δ.. Γιατί το κάνετε αυτό; Γιατί έχετε επιλέξει στρατόπεδο και υλοποιείτε συντηρητικές πολιτικές», σημείωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Όπως τόνισε, «η έξοδος από το μνημόνιο Τσίπρα -γιατί είναι δικό σας μνημόνιο- οδηγεί σε νέα επιτήρηση. Ο Αύγουστος οδηγεί σε βαρύ χειμώνα. Ζητώ εκλογές γιατί τις επόμενες εβδομάδες πρόκειται να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον του λαού. Η συγκυβέρνηση σας δεν έχει καμιά νομιμοποιήσει να εκχωρήσει εν κρυπτώ το μέλλον της χώρας. Κατηγορώ τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ και προσωπικά τον Τσίπρα γιατί έπληξαν τα λαϊκά συμφέροντα στο όνομα της υπεράσπισης τους».

Όπως είπε πάντως, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ρίχνοντας «βέλη» και στη ΝΔ: «Με προβληματίζει και η στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο Μητσοτάκης δύο χρόνια ζητούσε συνέχεια εκλογές τώρα παρακολουθεί την κυβέρνηση να διαπραγματεύεται το μέλλον της χώρας και περιμένει το φθινόπωρο. Η ΝΔ δε δικαιολογείται να κλείνει τα μάτια. Αφήνετε κύριοι της ΝΔ τον Τσίπρα εν λευκώ να καθορίζει τις εξελίξεις. Δε θα μείνουμε εμείς να παρακολουθούμε τις εξελίξεις περιμένοντας το ώριμο φρούτο όπως κάνει η ΝΔ. Για αυτό προκαλέσαμε τη σημερινή συζήτηση για να βγάλουμε στο φως τις πραγματικές προθέσεις όλων».

Διαβάστε επίσης: Live – Τσίπρας: Τον Αύγουστο τα μνημόνια αποτελούν οριστικά παρελθόν για τον τόπο – Τέλος στην καταστροφολογία 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:55