search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:11
MENU CLOSE

Anthony Hopkins: Αποκαλύπτει γιατί δεν έχει καμιά επαφή με την κόρη του εδώ και 20 χρόνια!

23.05.2018 10:25
Anthony Hopkins: Αποκαλύπτει γιατί δεν έχει καμιά επαφή με την κόρη του εδώ και 20 χρόνια!  - Media

 

Αίσθηση προκάλεσε η πρόσφατη δήλωση του Anthony Hopkins για την ανύπαρκτη σχέση του με την κόρη του! Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει να μιλήσει με την κόρη του, Abigail εδώ και δύο δεκαετίες και ότι δεν γνωρίζει καν αν έχει γίνει γίνει παππούς!

Η ρήξη στον γάμο του με την πρώην σύζυγο και μητέρα της Άμπιγκεϊλ ξεκίνησε από τον καιρό που η Πετρονέλλα Μπέικερ ήταν έγκυος. Το γεγονός ότι θα γινόταν πατέρας του προκάλεσε μια έντονη συναισθηματική φόρτιση που τον έκανε να απομονωθεί σταδιακά και να καταφύγει στο αλκοόλ.

Η κατάσταση αυτή δεν άλλαξε ούτε όταν ήρθε στη ζωή η κόρη του με την οποία δε δέθηκε ποτέ ουσιαστικά.

Ο ίδιος παραδέχεται μάλιστα: “Δεν ενδιαφέρθηκα ποτέ για τη διάσπαση της οικογένειάς μου. Οι άνθρωποι χωρίζουν. Οι οικογένειες χωρίζονται και, ξέρετε, συνεχίζουν με τη ζωή τους. Οι άνθρωποι κάνουν επιλογές. Δεν είσαι υποχρεωμένος να σου αρέσει η οικογένειά σου. Ούτε τα παιδιά είναι υποχρεωμένα να τους αρέσει ο πατέρας τους. Δεν είστε υποχρεωμένοι να αγαπιέστε μεταξύ σας.” Όταν επισημάνθηκε ότι οι δηλώσεις αυτές ακούγονται κρύες και ψυχρές, ο ηθοποιός απάντησε: “Ωραία, είναι ψυχρές γιατί και η ζωή έτσι ακριβώς είναι. Εγώ πιστεύω ότι ως άνθρωπος δεν ήμουν ποτέ προορισμένος για να γίνω πατέρας.”

Η Άμπιγκεϊλ μεγάλωσε με τη μητέρα της και πρώτη σύζυγο του Χόπκινς,. Το ζευγάρι χώρισε όταν η Άμπιγκεϊλ ήταν μόλις τεσσάρων ετών, ενώ επανασυνδέθηκε τη δεκαετία του 1990 για να ξαναχωρίσει πάλι.

Όταν ο ηθοποιός ξαναπαντρεύτηκε μετακόμισε στο Μαλιμπού της Καλιφόρνιας με την απόσταση να κάνει ακόμη μεγαλύτερο το χάσμα επικοινωνίας ανάμεσα σε πατέρα και κόρη.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:58