search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:29
MENU CLOSE

Έσκαψε τούνελ 70 μέτρων για να αποδράσει από τη φυλακή και λίγο πριν βγει, έπαθε ασφυξία και πέθανε (Video)

23.05.2018 11:52
Έσκαψε τούνελ 70 μέτρων για να αποδράσει από τη φυλακή και λίγο πριν βγει, έπαθε ασφυξία και πέθανε (Video) - Media

 

Ο 26χρονος Τζάστον Κούνια Ευαγγελίστα από τη Βραζιλία δεν άντεχε να βρίσκεται στη φυλακή. Πνιγόταν, ήθελε να αποδράσει και ο μόνος τρόπος να βγει κάποιος από τις φυλακές Μπόα Βίστα είναι είτε νεκρός είτε να το γίνει καπνός διαμέσω κάποιου τούνελ.

Κάθε βράδυ ό Τζάστον έσκαβε μήνες τώρα κάτω από το κελί του και κάθε μέρα ερχόταν πιο κοντά στην ελευθερία. Το τούνελ που έσκαβε κάτω από τη λεκάνη του κελιού του ήταν όμως εξαιρετικά στενό και στα τελευταία μέτρα δυσκολευόταν πολύ.

Το τελευταίο βράδυ που είχε προγραμματίσει την απόσταση και είχε σιγουρευτεί ότι το τούνελ του περνούσε κάτω από τον τοίχο της φυλακής, μπήκε μέσα και ξεκίνησε να αποδράσει. Τότε συνειδητοποίησε δυο πράγματα. Πρώτον ότι μετά από κάποια μέτρα δεν υπήρχε καθόλου οξυγόνο για να αναπνεύσει στο τούνελ μέσα και το χειρότερο ότι το τούνελ έφτανε μέχρι τη βάση του τοίχου και όχι έξω από αυτόν.

Ο Τζάστον που είχε καταδικαστεί για δολοφονία, σύρθηκε και επέστρεψε ασθμαίνων στο κελί του. Λίγα λεπτά μετά ξεψύχησε. Οι δεσμοφύλακες τον βρήκαν νεκρό την επόμενη μέρα.

Οι ιατροδικαστές είπαν πως τα πνευμόνια του έπαθαν τόσο μεγάλη ζημιά μέσα στο τούνελ που η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:28