search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:16
MENU CLOSE

Η «σπόντα» του Δάντη στη Βόσσου και η σκληρή απάντηση της κόρη της στον τραγουδιστή! (Video)

23.05.2018 11:52
Ο Χρήστος Δάντης μας «συστήνει» τον 18χρονο γιο του! (Photo) - Media

 

Την απάντησή του στη Σοφία Βόσσου και την αρνητική κριτική που εξέφρασε για το νέο του τραγούδι, έδωσε ο Χρήστος Δάντης ευκαιρία μέσα από το κυπριακό show DanSing.

Κληθείς να κρίνει μια ερμηνεία στο τραγούδι «Άνοιξη» που έχει τραγουδήσει η Σοφία Βόσσου, ο τραγουδιστής σχολίασε ως εξής:

«Καταρχάς θα ξεκινήσω από το ότι και το φαλτσέτο σου και το σόλο που έκανες ήταν καλύτερα από τις Βόσσου». Ένα σχόλιο που θεωρήθηκε ως «αντίποινα» στη Βόσσου για την αρνητική κριτική που δέχθηκε για το «Κ@ριολ@ σε μισώ».

Η τοποθέτηση αυτή δεν έμεινε ασχολίαστη με την κόρη της Σοφίας Βόσσου να απαντά αυστηρά και κάθετα Χρήστο Δάντη.

«Κύριε Δάντη εαν θέλουμε να μιλήσουμε μουσικά η Σοφία Βόσσου ΔΕΝ κάνει φαλτσέτο (είναι άκυρος ο όρος που χρησιμοποιήθηκε απο εσάς για γυναικεία φωνή).
Το παρακάμπτω και πάω παρακάτω …
Ευτυχώς που θεωρείτε πως ο κύριος που διαγωνίζεται ( που δεν είναι τραγουδιστής ) είναι καλύτερος απο εκείνη φωνητικά γιατί έτσι κι αλλιώς το μουσικό σας γούστο αμφισβητείται έντονα αυτή την περίοδο !!
Καλή συνέχεια …

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50