27/02/2020 01:21:42

Η «σπόντα» του Δάντη στη Βόσσου και η σκληρή απάντηση της κόρη της στον τραγουδιστή! (Video)

Η «σπόντα» του Δάντη στη Βόσσου και η σκληρή απάντηση της κόρη της στον τραγουδιστή! (Video) - Media

 

Την απάντησή του στη Σοφία Βόσσου και την αρνητική κριτική που εξέφρασε για το νέο του τραγούδι, έδωσε ο Χρήστος Δάντης ευκαιρία μέσα από το κυπριακό show DanSing.

Κληθείς να κρίνει μια ερμηνεία στο τραγούδι «Άνοιξη» που έχει τραγουδήσει η Σοφία Βόσσου, ο τραγουδιστής σχολίασε ως εξής:

«Καταρχάς θα ξεκινήσω από το ότι και το φαλτσέτο σου και το σόλο που έκανες ήταν καλύτερα από τις Βόσσου». Ένα σχόλιο που θεωρήθηκε ως «αντίποινα» στη Βόσσου για την αρνητική κριτική που δέχθηκε για το «Κ@ριολ@ σε μισώ».

Η τοποθέτηση αυτή δεν έμεινε ασχολίαστη με την κόρη της Σοφίας Βόσσου να απαντά αυστηρά και κάθετα Χρήστο Δάντη.

«Κύριε Δάντη εαν θέλουμε να μιλήσουμε μουσικά η Σοφία Βόσσου ΔΕΝ κάνει φαλτσέτο (είναι άκυρος ο όρος που χρησιμοποιήθηκε απο εσάς για γυναικεία φωνή).
Το παρακάμπτω και πάω παρακάτω …
Ευτυχώς που θεωρείτε πως ο κύριος που διαγωνίζεται ( που δεν είναι τραγουδιστής ) είναι καλύτερος απο εκείνη φωνητικά γιατί έτσι κι αλλιώς το μουσικό σας γούστο αμφισβητείται έντονα αυτή την περίοδο !!
Καλή συνέχεια …

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.