search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:53
MENU CLOSE

Στη Θεσσαλονίκη με τον Μίχελ ο Σρνα!

23.05.2018 16:18
Στη Θεσσαλονίκη με τον Μίχελ ο Σρνα! - Media

 

Ο Κροάτης ακραίος μπακ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, χωρίς όμως να έχει διευκρινιστεί εάν συζητά με τον ΠΑΟΚ.

Και ξαφνικά ο Ντάριο Σρνά γίνεται γνωστό πως βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη με τον Λούμπος Μίχελ. Το γεγονός έχει αναπτύξει μεγάλη φημολογία που θέλει τον Κροάτη ακραίο μπακ να αποτελεί μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, όπως μετέδωσε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 o Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μέχρι τώρα δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος της παρουσίας του 36χρονου άσου στη Θεσσαλονίκη. Εάν ο λόγος είναι για να συζητήσει για ένα συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ ή απλώς για μια επίσκεψη.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει μεταφέρουμε και τις εξής πληροφορίες που εμπλέκουν περισσότερο την υπόθεση.

Ο Ντάριους Σρνα αγωνίζεται σε μια θέση που ενδεχομένως να θέλει ενίσχυση ο ΠΑΟΚ. Έχει μείνει ελεύθερος από τη Σαχτάρ και έχει τονίσει ότι επιθυμεί να παίξει έναν χρόνο ακόμη για να αποσυρθεί.

Από την άλλη πλευρά ο Σρνα έχει αρκετά καλές σχέσεις με τον Μίχελ. Στοιχείο που μπορεί να γέρνει την πλάστιγγά υπέρ του ενδεχόμενου μεταγραφής αλλά και να δικαιολογεί την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη, απλώς για να επισκεφθεί τον φίλο του και εκτελεστικό διευθυντή του Δικεφάλου.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:50