search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:22
MENU CLOSE

Η μάγισσα του σεξ, διδάσκει με μαθήματα ομαδικού αυνανισμού τους ανθρώπους να αγαπούν το κορμί τους (Photos)

23.05.2018 16:20
Νεκρός βρέθηκε στις φυλακές ο Θεόφιλος Σεχίδης – Ο άνθρωπος που κατακρεούργησε στη Θάσο την οικογένειά του (Photos) - Media

 

Η 27χρονη Victoria Louise Smith, από την Αυστραλία που δηλώνει πιστοποιημένη Sexological Bodyworker έχει βρει το νόημα της ζωής και θησαυρίζει κάνοντας μαθήματα ταντρικού σεξ και ομαδικού αυνανισμού σε άνδρες και γυναίκες που θέλουν να γνωρίσουν καλύτερα το κορμί τους και να το αγαπήσουν. Με το αζημίωτο φυσικά.

Οι συνεδρίες γίνονται στη Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας και τα μαθήματα είναι πολυμελή και όχι ολιγομελή. Το… μάθημα ξεκινάει με ένα μασάζ Yoni και η σεξουαλική θεραπεύτρια ισχυρίζεται ότι μεταμορφώνει τη σεξουαλική ζωή των ανθρώπων οι οποίοι μπορούν να φτάσουν σε «οργασμούς ολικής σωματικής ενέργειας», αγγίζοντας απλά το πόδι τους.

«Εκτελώ σεξουαλική μαγεία και βοηθάω τον κόσμο» λέει η ίδια. Η αυτοανακηρυχθείσα ταντρική Μάγισσα στοχεύει στη βελτίωση της σχέσης των πελατών της με τους εαυτούς τους αλλά και τους άλλους, «Το επιτυγχάνω αυτό με την πραγματοποίηση αλλαγών που δημιουργώ, σε κυτταρικό επίπεδο μέσω του σώματος».

Η μάγισσα του σεξ, έχει και έναν 26χρονο σύντροφο που είναι ο… εξειδικευμένος της συνεργάτης. Ο Ντάνυ ο σύντροφος προτρέπει: «Ελάτε να βοηθήσετε να απαλλαγούμε από την κοινωνία της ντροπής και του ταμπού γύρω από τη σεξουαλικότητα και να επιστρέψουμε στη δική σας ερωτική αθωότητα».

Τα μαθήματα απευθύνονται σε άνδρες και γυναίκες από 21 μέχρι 80 ετών και η κάθε συνεδρία στοιχίζει 60 ευρώ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:22