search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:30
MENU CLOSE

Πρώην παίκτης του Survivor αποκαλύπτει την καταγωγή του: «Είμαι από τη Βόρεια Ήπειρο»

24.05.2018 14:39
ΣΚΑΪ: «Εγκατέλειψε» το Survivor για να παρουσιάσει νέο ριάλιτι! - Media

 

Από την Βόρεια Ήπειρο αποκάλυψε ότι κατάγεται παίκτης του Survivor που αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα.

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Τσεπάνη, ο οποίος επισήμανε ότι είναι Έλληνας, σεε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town.

Ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης, φωτογραφήθηκε ημίγυμνος, δίπλα στον φτυστό αδερφό του.

Ο ίδιος δήλωσε: «Η καταγωγή μας είναι από την όμορφη Βόρεια Ήπειρο. Να το ξεκαθαρίσουμε λίγο αυτό. Η Βόρεια Ήπειρος είναι μετά τα σύνορα της Αλβανίας, αλλά πρόκειται για ελληνόφωνα χωριά. Είμαστε Έλληνες, μαθαίνουμε την ελληνική γλώσσα, ο παππούς μου είχε την ελληνική σημαία στο σπίτι. Μεγαλώσαμε με Έλληνες παππούδες, με Έλληνες γονείς. Η μητέρα μας ήταν δασκάλα στο ελληνικό δημοτικό σχολείο. Μια όμορφη κι ευαίσθητη γυναίκα που μας μεγάλωσε με πολλή αγάπη. Ήρθαμε στην Ελλάδα για μια καλύτερη ζωή».

Παράλληλα, ο αδερφός του, Δημήτρης υπογράμμισε: «Είχαμε κόσμο στην Ελλάδα, είχαμε γνωστούς, συγγενείς, γι’ αυτό κατεβήκαμε στην Αθήνα. Δεν μας έλειψε το φαγητό, δεν μας έλειψε τίποτα. Η μητέρα μου ήταν ένας μορφωμένος άνθρωπος, είχε μια καλή δουλειά. Αλλά ερωτευμένη με τον πατέρα μου, τον ακολούθησε στην Αθήνα».
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:25