18/12/2018 19:41:17

Πρώην παίκτης του Survivor αποκαλύπτει την καταγωγή του: «Είμαι από τη Βόρεια Ήπειρο»

Πρώην παίκτης του Survivor αποκαλύπτει την καταγωγή του: «Είμαι από τη Βόρεια Ήπειρο» - Media

 

Από την Βόρεια Ήπειρο αποκάλυψε ότι κατάγεται παίκτης του Survivor που αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα.

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Τσεπάνη, ο οποίος επισήμανε ότι είναι Έλληνας, σεε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town.

Ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης, φωτογραφήθηκε ημίγυμνος, δίπλα στον φτυστό αδερφό του.

Ο ίδιος δήλωσε: «Η καταγωγή μας είναι από την όμορφη Βόρεια Ήπειρο. Να το ξεκαθαρίσουμε λίγο αυτό. Η Βόρεια Ήπειρος είναι μετά τα σύνορα της Αλβανίας, αλλά πρόκειται για ελληνόφωνα χωριά. Είμαστε Έλληνες, μαθαίνουμε την ελληνική γλώσσα, ο παππούς μου είχε την ελληνική σημαία στο σπίτι. Μεγαλώσαμε με Έλληνες παππούδες, με Έλληνες γονείς. Η μητέρα μας ήταν δασκάλα στο ελληνικό δημοτικό σχολείο. Μια όμορφη κι ευαίσθητη γυναίκα που μας μεγάλωσε με πολλή αγάπη. Ήρθαμε στην Ελλάδα για μια καλύτερη ζωή».

Παράλληλα, ο αδερφός του, Δημήτρης υπογράμμισε: «Είχαμε κόσμο στην Ελλάδα, είχαμε γνωστούς, συγγενείς, γι’ αυτό κατεβήκαμε στην Αθήνα. Δεν μας έλειψε το φαγητό, δεν μας έλειψε τίποτα. Η μητέρα μου ήταν ένας μορφωμένος άνθρωπος, είχε μια καλή δουλειά. Αλλά ερωτευμένη με τον πατέρα μου, τον ακολούθησε στην Αθήνα».
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.