search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:41
MENU CLOSE

Γνωστή πορνοστάρ κατά της οπλοχρησίας: Παρέδωσε το όπλο της σε αστυνόμο (Photos)

24.05.2018 15:55
Η Μία Καλίφα και οι φανς της μαζεύουν υπογραφές για να αποσύρουν τις πορνό ταινίες της - Media

 

Εδώ και καιρό έχει εγκαταλείψει τον χώρο της ερωτικής βιομηχανίας η γνωστή πορνοστάρ Mia Khalifa. Αλλά οι απειλές σε βάρος της ζωής της συνεχίζονται…

Έτσι, είχε αγοράσει μα καραμπίνα για να προστατεύσει τον εαυτό της σε περίπτωση που πέσει θύμα δολοφονίας. Ωστόσο, οι μαζικές δολοφονίες στις ΗΠΑ, άλλαξαν την οπτική με την οποία αντιμετωπίζει αυτό το ζήτημα.

Αποφάσισε, λοιπόν να παραδώσει το όπλο της σε έναν αστυνόμο που κάλεσε στο σπίτι της, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα «safe destruction». Σύμφωνα με το πρόγραμμα αυτό, οι πολίτες παραδίδουν τα όπλα τους για να μειωθούν ανάλογα περιστατικά δολοφονιών.

«Παραδίδω το όπλο μου στην αστυνομία σήμερα και αφήνω τον μέρος που το είχα άδειο, όπως άδεια είναι και τα κρεβάτια όλων αυτών των παιδιών που έχουν χαθεί. Δεν είμαι ενάντια της δεύτερης τροπολογίας, είμαι ενάντια στους αμέτρητους θανάτους παιδιών», έγραψε στον λογαριασμό της στο Twitter.

Η γνωστή πορνοστάρ αποκάλυψε ότι θα δώσει τα χρήματα της αξίας του όπλου σε μία οργάνωση για την ασφάλεια των όπλων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:40