search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:54
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Μετά τον Ιγκλέσιας, ο Μητσοτάκης θα σχολιάσει και το σκάνδαλο του Λαϊκού Κόμματος

24.05.2018 17:44
ΣΥΡΙΖΑ: Μετά τον Ιγκλέσιας, ο Μητσοτάκης θα σχολιάσει και το σκάνδαλο του Λαϊκού Κόμματος - Media

 

Και η… Ισπανία μπαίνει στο πλάνο της πολιτικής αντιπαράθεσης στην Ελλάδα. Έτσι, μετά τις αναφορές στο σπίτι του ηγέτη των Podemos, Πάμπλο Ιγκλέσιας από τη ΝΔ, τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον κ. Μητσοτάκη να σχολιάσει την καταδίκη του Λαϊκού Κόμματος για διαφθορά.

Συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε δηκτικά ότι «ο κ. Μητσοτακης θυμήθηκε χτες το στεγαστικό δάνειο του Π. Ιγκλεσιας. Ξέχασε, βέβαια τις offshore που έχει ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ, όπως ξέχασε επίσης το σπίτι του Βολτέρου, και αυτό δίπλα στου Χριστοφοράκου.

Επειδή, όμως, φαίνεται πως γνωρίζει τόσο καλά τα ισπανικά πράγματα, περιμένουμε σήμερα ένα σχόλιο και για την επιβολή ποινών κάθειρξης συνολικά 351 ετών σε στελέχη του αδελφού κόμματος της ΝΔ στην Ισπανία, του Λαϊκού Κόμματος και την καταδίκη του ίδιου του κόμματος, για το μεγάλο σκάνδαλο διαφθοράς και μαύρων ταμείων…».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:46