search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:13
MENU CLOSE

Φως στο τροχαίο της Μεταμόρφωσης ρίχνει η 9χρονη: «Ο μπαμπάς μου έτρεχε να προλάβουμε» (Video)

25.05.2018 05:35
Φως στο τροχαίο της Μεταμόρφωσης ρίχνει η 9χρονη: «Ο μπαμπάς μου έτρεχε να προλάβουμε» (Video) - Media

 

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για το τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (23.05.2018) στη Μεταμόρφωση, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 40χρονος άνδρας έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου.

«Είχαμε αργήσει στο σχολείο. Ο μπαμπάς έτρεχε να προλάβουμε. Δεν κατάλαβα τι έγινε. Άκουσα ένα μπαμ. Χτύπησα».

Αυτά ήταν τα λόγια που είπε το 9χρονο κορίτσι στους αστυνομικούς που έφτασαν πρώτοι στο σημείο της τραγωδίας στη Μεταμόρφωση το πρωί της Πέμπτης όταν αυτοκίνητο με οδηγό έναν 44χρονο ο οποίος έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείο παρασύροντας και τραυματίζοντας θανάσιμα έναν 73χρονο άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ελεύθερου Τύπου, οι αξιωματικοί του Γ΄ Τμήματος Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής εκτιμούν πως αιτία του δυστύχηματος ήταν η μεγάλη ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο 44χρονος σε συνδυασμένο με τα φθαρμένα ελαστικά στο αυτοκίνητό του. Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι πρώτες ενδείξεις δεν έδειξαν κατανάλωση αλκοόλ από τον Αλβανό οδηγό του ΙΧ.

Από την τρελή πορεία του αυτοκινήτου τραυματίστηκαν ο 44χρονος οδηγός του οχήματος και ένας 78χρονος που καθόταν δίπλα στον άτυχο 73χρονο και όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους «για μισό μέτρο θα ήμουν νεκρός».

Από την πρόσκρουση, σκοτώθηκε ένας άνδρας, τραυματίστηκε ένας άλλος, καθώς και ο οδηγός του ασημί Volkswagen. Από την πρόσκρουση του αυτοκινήτου, έχασε τη ζωή του ένας 70χρονος (σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του ΚΑΤ) άνδρας, ο οποίος βρισκόταν στη στάση την ώρα του δυστυχήματος. Αυτόπτες μάρτυρες αποκάλυψαν πως ο άτυχος άνδρας εγκλωβίστηκε ανάμεσα στο αυτοκίνητο και μια κολώνα, με τον τραυματισμό του να αποδεικνύεται θανάσιμος.

Στο αυτοκίνητο βρισκόταν και η 9χρονη κόρη του 40χρονου άνδρα. Το κοριτσάκι φαίνεται πως δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας, σύμφωνα με την Ελεύθερο Τύπου. Καταστηματάρχες και κάτοικοι της περιοχής το απομάκρυναν από το αυτοκίνητο και κάλεσαν το ΕΚΑΒ και τη μητέρα της. Το παιδί μεταφέρθηκε, για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Όπως αναφέρει το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star- σοκαρισμένος είναι ο οδηγός που έπεσε πάνω στην στάση του λεωφορείου. «Είμαι σοκαρισμένος, δε θυμάμαι τίποτα. Το μόνο που θυμάμαι είναι πως έχασα τον έλεγχο του αυτοκινήτου», φαίνεται πως είναι τα πρώτα λόγια του 44χρονου οδηγού, που βρίσκεται στο ΚΑΤ- με κάταγμα στον ώμο.

Η μητέρας της 9χρονης κοπέλας, μίλησε αποκλειστικά στο Star και είπε χαρακτηριστικά: «Μου λέει (ο 4σύζυγος) δεν ξέρω τι έχει γίνει, δε θυμάμαι τίποτα μου λέει. Η κόρη είναι ταραγμένη. Είδε τον πατέρα με αίμα. Πώς να μην είναι! Δεν μιλάει. Λέει καλύτερα να είχα μείνει σπίτι. Να μην είχα πάει σχολείο. Νιώθει και αυτή ότι έφταιγε… Λυπάμαι που έγινε αυτό»

Τι είπαν αυτόπτες μάρτυρες
Αυτόπτης μάρτυρας είπε πως είδε τον 70χρονο να… εκτοξεύεται τη στιγμή της πρόσκρουσης: «2 μέτρα ψηλά πήγε πάνω… Έσκασε ανάμεσα στην κολώνα και το αυτοκίνητο», είπε χαρακτηριστικά. Και πρόσθεσε για το κοριτσάκι που επέβαινε στο αυτοκίνητο: «Έκλαιγε, φώναζε ‘μπαμπά’, ‘μαμά’, είχε τρομοκρατηθεί».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:13