05/04/2020 01:05:51

Πάτρα: Γόνος γνωστής οικογένειας έπινε και δεν πλήρωνε - Αρνήθηκαν να τον σερβίρουν και το μπαρ έγινε ρινγκ

Πάτρα: Γόνος γνωστής οικογένειας έπινε και δεν πλήρωνε - Αρνήθηκαν να τον σερβίρουν και το μπαρ έγινε ρινγκ - Media

 

 

Ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου είναι γνωστός στην τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ''Κόσμος της ενημέρωσης'', πρόκειται για γόνο γνωστής Πατρινής οικογένειας με πατέρα που έχει περάσει με επιτυχία από την τοπική αυτοδιοίκηση, που δεν έδειχνε να είχε οικονομικό πρόβλημα.

Όμως τα τελευταία δύο καλοκαίρια στο συγκεκριμένο τουλάχιστον κατάστημα άφηνε «φέσια» με αποτέλεσμα να τον ανακαλύψουν και να αποφασίσουν να τον… βάλουν στην θέση του.

Είχε διαπιστωθεί πως ο εν λόγω Πατρινός για να πίνει χωρίς να πληρώνει, είχε κάνει το εξής κόλπο. Ζητούσε ποτό από τον έναν μπάρμπαν, συνέχιζε να πίνει, μετά πήγαινε στον επόμενο, έκανε ακριβώς το ίδιο και τελικά… πλήρωνε τον τρίτο από τον οποίον ζητούσε ποτό. Ουσιαστικά δηλαδή μπορεί να έπινε 5-6 ποτά του αλλά πλήρωνε… μόνο το ένα.

Όταν κατάλαβαν όμως ότι και φέτος θα έκανε το ίδιο, αποφάσισαν να του κόψουν την φόρα. Ετσι ο μπάρμαν αρνήθηκε να τον σερβίρει (κατ΄εντολή της Διεύθυνσης) αφού ήταν βέβαιος πως… θα έκανε το ίδιο κόλπο.

Ο νεαρός άρχισε να φωνάζει και για λίγο η κατάσταση ξέφυγε μπροστά στους υπόλοιπους έκπληκτους πελάτες.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες την τελευταία λέξη την είπαν οι… γροθιές.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.