search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:23
MENU CLOSE

Η Ιβάνκα Τραμπ απαιτεί να αλλάξουν οι κανόνες στο Roland Garros για να βοηθήσει τη φίλη της Σερένα Ουίλιαμς

25.05.2018 11:20
Η Ιβάνκα Τραμπ απαιτεί να αλλάξουν οι κανόνες στο Roland Garros για να βοηθήσει τη φίλη της Σερένα Ουίλιαμς - Media

 

Αλλαγή των κανονισμών στο Roland Garros …απαιτεί η κόρη του προέδρου των ΗΠΑ, Ιβάνκα Τραμπ, εξαιτίας της Σερένα Ουίλιαμς, ζητώντας ιδιαίτερη μεταχείριση στις αθλήτριες που έχουν άδεια μητρότητας.
 
Η Ουίλιαμς ήταν Νο 1 στον κόσμο πριν αποσυρθεί για να γεννήσει το μωρό της, αλλά η 23 φορές πρωταθλήτρια Grand Slam μπαίνει στον Roland Garros στην 453η θέση.
 
Η τρεις φορές πρωταθλήτρια του γαλλικού Open, δεν έλαβε…πόντους από τους διοργανωτές του τουρνουά, προκαλώντας κριτική από ομάδες γυναικών και ανθρώπους του τένις.
 
«Αυτή είναι γελοίο. Η Σερένα Ουίλιαμς είναι μία τρομερή αθλήτρια (η καλύτερη στην ιστορία). Και μία αξιαγάπητη νέα μητέρα», έγραψε στο Twitter, η κόρη του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. «Κανείς δεν θα πρέπει ποτέ να τιμωρηθεί επαγγελματικά για την ύπαρξη παιδιού! Η #WTA θα πρέπει να αλλάξει αμέσως τον κανόνα στο #FrenchOpen.»
 
Η Ουίλιαμς επέστρεψε στους αγώνες (WTA) τον Μάρτιο στο indian Wells στη Νότια Καλιφόρνια. Κέρδισε τους πρώτους δύο αγώνες της πριν χάσει από την αδελφή της Βένους Ουίλιαμς. Δύο εβδομάδες αργότερα, έχασε από την Γιαπωνέζα Ναόμι Οζάκα στον εναρκτήριο γύρο του Miami Open.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:23