search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:07
MENU CLOSE

Ποιος πολιορκεί τη Φαίη Σκορδά – Σε ρόλο «προξενήτρας» ο πρώην σύζυγός της Γιώργος Λιάγκας

25.05.2018 16:01
Ποιος πολιορκεί τη Φαίη Σκορδά - Σε ρόλο «προξενήτρας» ο πρώην σύζυγός της Γιώργος Λιάγκας - Media

 

Τις τελευταίες ημέρες η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 δέχεται ασφυκτικές πιέσεις από τον τηλεοπτικό σταθμό των Μελισσίων προκειμένου να κάνει το μεγάλο βήμα, με δέλεαρ οικονομικές απολαβές που… ζαλίζουν! «Γην και ύδωρ» τάζουν στη Φαίη Σκορδά, για να μετακομίσει στο Epsilon!

Αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso» αναφέρουν ότι η οικοδέσποινα του «Πρωινού» έχει κάνει ήδη δύο ραντεβού με τον Τζώνη Καλημέρη, ο οποίος θέλει διακαώς να την εντάξει στο δυναμικό του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη.

Ο νέος διευθύνων σύμβουλος του epsilon έχει το… ελεύθερο από τη διοίκηση να ανακατέψει την τηλεοπτική τράπουλα και να προχωρήσει σε μετεγγραφές πετυχημένων παρουσιαστών που θα οδηγήσουν το κανάλι ψηλά στους πίνακες τηλεθέασης από τη νέα σεζόν. Ωστόσο, η «διαρροή» που προκαλεί εντύπωση είναι ότι στις μυστικές συναντήσεις Καλημέρη – Σκορδά μεσολαβητής ήταν ο Γιώργος Λιάγκας (μικρή φωτό)! Αυτός μετέφερε στην πρώην σύζυγό του την πρόταση από το κανάλι και μάλιστα ήταν ιδιαίτερα πιεστικός.

Αλλωστε, και ο ίδιος είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με το epsilon, για την παρουσίαση ενός late night show (δύο φορές την εβδομάδα) αλλά και του νέου «X-Factor». Κι αν αυτό συμβεί, θα είναι η πρώτη μεγάλη νίκη του Τζώνη Καλημέρη, με το… καλημέρα σας, αφού δεν έχει κλείσει ούτε μήνα στη νέα του θέση.

Οικονομικές απολαβές

Από την άλλη, το ζητούμενο της Φαίης Σκορδά μετά το διαζύγιό της από τον Γιώργο Λιάγκα είναι η εξασφάλιση της τηλεοπτικής επιτυχίας της με τις ανάλογες οικονομικές απολαβές και η ύπαρξή της σε ένα μεγάλο κανάλι όπως ο ΑΝΤ1, παρότι τελευταία ο σταθμός φιγουράρει σχετικά χαμηλά στον πίνακα τηλεθέασης της Nielsen.

Ήδη λοιπόν έκανε μια πρώτη κουβέντα με τη διοίκηση του καναλιού της, αλλά όχι για μια πιθανή μετεγγραφή της – αφού δεν πάει το μυαλό κανενός εκεί μέσα στο ενδεχόμενο η παρουσιάστριά τους να τους κουνήσει το μαντίλι. Η συνάντησή τους αφορούσε τη νέα διαρρύθμιση του σκηνικού στο πλατό της! Και στην περίπτωση που η Φαίη δεν κουνήσει ρούπι από την Παιανία, τίποτα δεν θα είναι το ίδιο με την επιστροφή της τον Σεπτέμβριο. Εκτός από τον αγαπημένο της Θέμη Γεωργαντά και τη συμπάθειά της Άρη Καβατζίκη, το υπόλοιπο πάνελ θα… ξηλωθεί και θα αντικατασταθεί από νέα πρόσωπα.

Λέγεται επίσης ότι θα αποχωρήσει από την εκπομπή και ο μάγειρας Βασίλης Καλλίδης. Σταθερή στη θέση της θα μείνει φυσικά η Λίτσα Πατέρα, η οποία καθημερινά κάνει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Βέβαια, όπως αναφέρει έγκυρη πηγή στην «Espresso», υπάρχει το ενδεχόμενο η Φαίη ν’ αποκτήσει από την επόμενη χρονιά και συμπαρουσιαστή!

 

Πηγή: Espresso

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:07