search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50
MENU CLOSE

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Ο «πρώην» ζητά από τη μεγάλη σταρ διατροφή 60.000 δολάρια το μήνα (Photos)

25.05.2018 18:42
Απίστευτο κι όμως αληθινό: Ο «πρώην» ζητά από τη μεγάλη σταρ διατροφή 60.000 δολάρια το μήνα (Photos) - Media

 

Ήταν ένας «τυπικός» γάμος της σόουμπιζ: γνωρίστηκαν σε ριάλιτι σόου (με τον προφητικό τίτλο «Χαοτικό»…), παντρεύτηκαν για τρία χρόνια, έκαναν δύο παιδιά, χώρισαν και ο καθένας τράβηξε τη ζωή του. Ωστόσο, ο πρώην σύζυγος επιστρέφει στον «τόπο του εγκλήματος» και ζητά κι άλλα χρήματα.

Ο λόγος για τον DJ Κέβιν Φέντερλαϊν, με τον οποίο η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ήταν παντρεμένη για τρία χρόνια από το 2004 ως το 2007. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η διαδικασία του διαζυγίου ήταν τόσο επίπονη που προκάλεσε την κατάρρευση της Μπρίτνεϊ.

Τελικά, όπως έγινε γνωστό, η Σπίαρς συμφώνησε να δίνει στον Φέντερλαϊν 20.000 δολάρια το μήνα, προκειμένου να μπορεί να υποστηρίζει το επίπεδο διαβίωσης των δύο παιδιών που έχουν μαζί, του 12χρονου Σον και του 11χρονου Τζέιντεν.

Ωστόσο, σύμφωνα με αίτημα του Φέντερλαϊν προς τους νομικούς συμβούλους της Σπίαρς, ο πρώην σύζυγος της μεγάλης σταρ ζητά αύξηση του ποσού αυτού: για την ακρίβεια ζητά τον τριπλασιασμό του, ώστε να φθάσει στα 60.000 δολάρια.

Ο Φέντερλαϊν ισχυρίζεται ότι οι μηνιαίες αποδοχές του φθάνουν μόλις τα 3.000 δολάρια, ενώ η Μπρίτνεϊ είναι μια από τις πιο επιτυχημένες σταρ στο χώρο της μουσικής και έχει τα χρήματα για να παρέχει στα παιδιά της ένα εξαιρετικά πολυτελές επίπεδο διαβίωσης.

Μάλιστα, δικηγόρος υποστήριξε ότι το αίτημα του Φέντερλαϊν έχει βάση υπό την προϋπόθεση ότι μπορεί να αποδείξει ότι τα 20.000 δολάρια που λαμβάνει σήμερα αποδίδονται στα παιδιά του με τη Μπρίτνεϊ και δεν ξοδεύονται για άλλους σκοπούς.

Αναμένονται εξελίξεις και, μάλλον, νέα δικαστήρια…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50