search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:59
MENU CLOSE

Η Λίλι Άλεν εξομολογείται: Απάτησα τον σύζυγό μου

26.05.2018 10:10
Η Λίλι Άλεν εξομολογείται: Απάτησα τον σύζυγό μου - Media

 

Η γνωστή τραγουδίστρια και ηθοποιός, Λίλι Άλεν, παραδέχθηκε ότι απάτησε τον σύζυγό της.

Η 33χρονη τραγουδίστρια είπε στο Vulture ότι κατηγορεί μερικώς τον χαμένο εαυτό της και τα προσωπικά της προβλήματα στην επιστροφή της στη μουσική το 2014.

Η Λίλι Άλεν πρόσθεσε ότι κατά τη διάρκεια του χρόνου της μακριά από το επίκεντρο της δημοσιότητας, κατά τη διάρκεια της μητρότητας έχασε τον έλεγχο της εικόνας της, αλλά τώρα αισθάνεται ότι επιστρέφει στα καλύτερά της.

Η τραγουδίστρια αναγνώρισε ότι χρειαζόταν τη βοήθεια άλλων για να ανακτήσει μια εικόνα διασημότητας, αφού πέρασε αρκετό χρόνο με τα παιδιά της και τότε ήταν που  ο έλεγχος της εικόνας της άρχισε να ξεφεύγει.

«Ήμουν 89 κιλά και έπρεπε να χάσω όλο αυτό το βάρος. Δεν έτρωγα, δεν κοιμόμουν. Είχα πάντα τον έλεγχο της εικόνας μου, αλλά ήμουν μαμά σε παντόφλες και ρόμπες για δύο χρόνια», εξήγησε.

Τέλος, παραδέχτηκε ότι αισθάνθηκε ότι την απασχολούσε τόσο πολύ η διασημότητα που αυτό την οδήγησε στο να απατήσει τον σύζυγό της Σαμ Κούπερ, με τον οποίο χώρισε το 2016.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15