03/06/2020 23:27:13

Καθηγητής ζήτησε πέντε φορές σεξ για να βάλει καλό βαθμό – Τον ηχογράφησε φοιτήτρια (Video)

Καθηγητής ζήτησε πέντε φορές σεξ για να βάλει καλό βαθμό – Τον ηχογράφησε φοιτήτρια (Video) - Media

 

Μια φοιτήτρια του πανεπιστημίου Obafemi Awolowo University στο τμήμα διοίκησης επιχειρήσεων αποφάσισε να συναντηθεί με καθηγητή μετά την κακή απόδοσή της στη βαθμολογία ενός μαθήματος.

Η Μόνικα Οσάγκι πήγε στο γραφείο του καθηγητή Ρίτσαρντ Ακιντέλε κι εκείνος της ζήτησε πέντε φορές σεξ για να της ανεβάσει τον βαθμό.

Η φοιτήτρια τον ρώτησε αν σοβαρολογεί με εκείνον να απαντά: «Καλό είναι να αρπάξεις την ευκαιρία που σου έδωσα. Αλλιώς ετοιμάσου για τις εξετάσεις της επόμενης χρονιάς».

Η φοιτήτρια επιμένει και τον ρωτά αν το εννοεί και αν είναι σοβαρός και ο καθηγητής της είπε: «Σου έδωσα μια ευκαιρία και την έχασες. Ξέχασε τη. Θα δώσεις το μάθημα του χρόνου. Όταν λέω κάτι το εννοώ. Αν δεν με εμπιστεύεσαι, ξέχασε το».

Τότε, εκείνη του λέει: «Θα μου βάλεις Β ή Α; Και γιατί πρέπει να κάνουμε πέντε φορές σεξ; Καθηγητή ξέρεις κάτι; “Κόψε” με. Δεν μπορώ να το κάνω πέντε φορές».

Στη συνέχεια, η κοπέλα σταμάτησε την ηχογράφηση και έδωσε όλη τη συνομιλία στο “Sahara Reporters”. Το Πανεπιστήμιο ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του πως θα κάνει έρευνα για τους ισχυρισμούς της φοιτήτριας και έως ότου καταλήξει κάπου, ο καθηγητής είναι σε διαθεσιμότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.